1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1357286

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Har läst igenom lite tidningar på morgonen. Många inom Timrå IK skyller på skadorna när de ska förklara varför denna säsong blivit så här. Det är en anledning, självklart. Men det är inte den enda förklaringen. Jag kan kan också peka på saker som:
1) Truppen var för tunn när vi inledde säsongen.
2) Backsidan var/är alldeles för dålig.
3) De etablerade (dyra) spelarna har vikt ner sig.

Alla dessa tre punkter är Stefan Lindqvist ansvarig för. Han har misslyckats totalt! Han kan inte på något sätt få sitta kvar efter den här säsongen.

Vad gäller backsidan är ju både Jokela och M.Karlsson på en högst ordinär allsvensk nivå! Och de ska ju vara våra toppbackar, har säkert lön därefter också. Varför inte, som någon tidigare skrivit, flytta ner Gabbe Karlsson på en backplats så är i alla fall en av dom utanför laget.

Hirschovits har varit en jättebesvikelse. Han är absolut ingen ledartyp. Han är ingen krigare på isen när det går tungt. Ok, han har vaknat till liv lite på slutet men med hans lön räcker det inte att vara bra typ de 5 sista omgångarna av serien. Pikkarainen har varit för ojämn. Antingen väldigt involverad i matcherna eller helt osynlig.
Murley och Lundmark är så långt ifrån transatlanter man kan komma! Vart är attityden?

Perra och Clabbe har också sitt ansvar i att de konsekvent fortsatt spela de spelare som inte håller måttet. Dessutom har de inte lyckats få ordning på back- och försvarsspelet på hela säsongen. Fortfarande har vi till exempel inga uppspel att prata om. Första passet har väl en träffsäkerhet till en medspelare på ca. 50% känns det som...

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Laken: Innan jag köper snyftningarna om skador till pressen så vill jag ha en grundlig och seriös redogörelse för hur klubben har agerat förebyggande mot skador de senaste säsongerna. Framför allt inför den här säsongen. Som utomstående behöver man ingen akademisk examen för att konstatera att vi som du säger gick in med en tunn trupp och med ett gäng sedan tidigare tungt skadedrabbade spelare, faktorer som i alla fall jag tycker är viktiga men som tydligen inte hade prioritet hos de ansvariga. Fast det är klart, till nästa säsong ska vi ha en bredare trupp, för betydelsen av det har ju Linkan "lärt" sig nu.
Kommentera

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Laken:

Bra inlägg. Dock så tycker jag att Pikkarainen får godkänt (15 mål 13 assist plus 4 i plusminus), KimH får dock inte godkänt. Men visar ändå klass till slut.

Men det är ändå dessa herrar vi får lita på ikväll. Tillsammans med Hynning så utgör dom en kedja som ger mig lite hopp i alla fall.

Värre är det med Lundmark samt Murley. Ingen av dom vill jag ha kvar oavsett vilken nivå vi spelar på nästa år. Vi måste försäka lösa Murley från kontraktet.


Men först måste vi fixa vårat eget kontrakt.
Kommentera

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Brodin nobbar Timrå. Inte så konstigt eftersom han knappast är sugen på spel i Allsvenskan.
Kommentera