1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582751 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1362663

Sv: Apropå nånting...
Vad tror vi om detta då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thha: Vilket scoop, vilken grej! Jag tror nog Frånlund har luft under vingarna i det här ;) Om man säger så. 

En tråkig nyhet för en hel del skickliga skribenter här inne om detta skulle visa sig vara sant. Nubben tillbaka liksom. Usch och fy bubblan!11!!1!1! 

Själv så skulle jag bli glad. Men att han skulle komma tillbaka hit som tränare kunde inte ens jag tro. Men efter att ha sovit på saken tror jag detta skulle vara en väldigt bra lösning. För laget, för föreningen. En tränare med ett hjärta för en klubb som brinner för uppgiften är något som  betyder mkt tror jag. 

Men att få Nubben tillbaka hit på ett eller annat sätt känns mer viktigt än någonsin anser jag. Vi behöver en nystart där styrande personer måste bytas ut. Vi behöver personer som brinner för uppgiften att få Timrå IK på fötter igen. Vi behöver passion. 

Clabbe ut - Nubben in. Fine for me! Mkt bra t.o.m.

En fin hjälpande hand åt Linkan oxå :) 
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thha: Tänkte först då jag läste rubriken att han skulle ersätta TJ, det har ju spekulerats om att han ska gå.
Men det kanske ligger utanför Nubbens kunskapsområde?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thha: Jag vill ha ett annat utlåtande än:
"Enligt vad sporten erfar är den gamle sportchefen Kent "Nubben" Norberg tillbaka i Timrå."      för att jag ska kunna jubla över detta! Men jag hoppas verkligen att det stämmer, det skulle glädja mig väldigt mycket ifall Nubben kom tillbaka, även ifall det är materialarjobbet han tar över.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thha: Låter som en chansning av Frånlund. Men om det skulle stämma så tippar jag att det handlar om ass tränare slash ass sportchef om det ska bli en heltidstjänst. Då blir alla här...halvnöjda.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thha: Mega news så här på kvällskvisten! Fan så trevligt! Det här med: "Dock inte som sportchef, men i någon form av tränarroll" gör ju att man blir nyfiken...exakt vad avses liksom.
Kommentera