1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581972 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1384844

Sv: Apropå nånting...
Olle: Beror väl lite på hur man räknar på det hela. Men tänker inte gå in på hur man kan flytta saker hit och dit och få det att se snyggare ut. Det fans i västernorrland däremot bör tänka på är att 400.000 plus är efter ett förskott på 9 millar vilket bör betyda att man inte får något driftbidrag kommande säsonger. Ej heller kommer Modo-hallen säljas en gång till. Så egentligen gick väl mer eller mindre klubbarna 10 millar back vardera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
YMorganaLefaey: Där måste jag nog korrigera dig... En förutbetald intäkt påverkar likviditeten men naturligtvis inte årets resultat...

Mao, förskottet har inte ett smack med resultatet att göra
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
MorganaLefaey: Jag tänker inte fördjupa mig i en ekonomisk debatt eftersom jag är värdelös på ämnet men om det är på det sättet du skriver så lever man ju på extremt lånad tid.

Ingen klubb kan väl ens vara i närheten av att göra 10 miljoner plus på en säsong så hur kan man, ens i teorin, gå SÅ mycket back? Alltså hur har man i så fall lagt upp den ekonomiska planen om man försätter sig i den situationen?

Jag antar att man vet, i både timrås och modos fall, att det för timrå handlar mycket om pensionspengar och dalande publiksiffror medan det i modos fall bör handla om dyra panikvärvningar men 10 miljoner är ju en ganska rejäl summa att vara ute på vift med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Varför blinkar det "Nya meddelanden" i Explorer fliken / Rubriken? Är det bara jag som har fått det på senaste tiden. För jag har inte sett det förut.
Kommentera