1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1388965

Sv: Team Lander/Erixon vs Timrå IK
jag är lite sen som vanligt...

kan inte låta bli...

vilken härlig juli upplevelse. smygtryck på läktaren lite gåshudsvarning.. mmm

jätte trevlig pratstund med perra inför nystarten i år.

jag skippade faktiskt zäta... det var helt enkelt för många galningar som vaktade köerna de stod i med huggtänder! han såg inte särskillt överjävligt lycklig ut heller för den delen. inte inför i vartfall under matchen såg han lite mer ut att vara på "sin" plats i världen! och han har lite som foten i övik en äckligt vass förmåga att hitta passningsvägar även om han inte spelar ihop med världseliten...

jag tänkte aldrig på om klockan stod still när anton skickade pucken i tom bur. det var bara så poetiskt vackert o rätt.
herrefaan vad tomt det blir utan Lander o Erixon i år...

jonte var för härlig alltså! inför match vid signeringen med en prilla värdig anton axelsson under läppen o ett ständigt fliin i nyllet som under matchen där har klipper 2-3 tennis träffar. nä han skaspela i asplöven jag ser det som jimmy h på punkten. han är en artist som ska synas o dominera inte åka runt i skuggan av andra... det skulle han göra i dagens timrå ik.

Filip Lander ser jag fram emot efter detta hoppas han kan hänga med hela vägen upp som Anton han var skoj att se på isen iaf även om detta var ett jippo så ser han ut att vara långt gången för sin ålder på isen.

i timrås lag så såg mina ögon att Hertzberg var inblandad i väldigt mycket av det som händ offensivt! raka vägen mot mål! ska bli trevligt att följa den här killen under försässen nu när motståndarna kommer jobba hårdare för att styra undan honom...

samma gäller Friberg som också syntes ofta runt motståndarkassen!

i övrigt så gillar jag verkligen det spel som Riddarn hade under under sin del i matchen! här känns det fan som om något är på g. han ÄR duktig!

i övrig så var detta en ploj match spelmässigt det handlade om sebbe anton o styf för de allra flesta som var där spelare som publik.

försäsongen får visa mer av de spelar som för mig är okända. robinson dök upp i poängprotokollet direkt o jag hoppas det fortsätter så!

det var iaf sjukt trevligt att få pausa sommar eländet o infinna sig i templet för en andlig upplevelse ihop med riktigt goa vänner med samma brinnade hjärtan som lander erixon o styf!

btw styf kommetar om att familjen får allt... oooh nu får gåshud igen!

mm härlig show rakt igenom!!! 80bagis!!! 13-18ish! fantastiskt tack för detta...

i mitt fall blev det dock som timrå ik ville ha det! två nya matchreplikor två lander erixon t-shirts lite disktrasor 2mössor 2läppsmet ett memmoblock till jobbet en dekal till tjejens jobb bil o sjklart 1 korv i kiosken! hoppas att detta blev en lika stor succe för tik som för mig!
Kommentera

Svarskommentarer