1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1390947

Sv: Apropå nånting...
MorganaLefaey: Det beror väl på hur man ser på saken. Om Hirschovits har en skada som gör att han inte kan spela, då bör ju detta komma till klubbens kännedom. Om han har en skada som går att spela med, då ska man väl inte använda denna som skäl till att man spelade värdelös hockey i nästan en hel säsong?

Jag fattar att läkartester är standard innan kontraktet börjar gälla men om han nu själv ansåg att han kunde spela så är det ju bara att sluta lipa och bita ihop istället, det gör dom allra flesta anda hockeyspelarna varje dag.

Vad jag förstår handlade det aldrig om att pengar skulle utebli, han skulle helt enkelt få dom senare (enkel förklaring på ett mer komplicerat problem, jag vet). Jag kan förstå om han är sur men jag kan inte förstå varför han medvetet skulle spela sämre hockey på grund av detta, hans rykte som hockeyspelare blir ju inte bättre om han lipar i ett hörn istället för att spela bra ishockey?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Men känns som Timrå är ansvarig för att säkerställa att spelaren är frisk och hel. Om de godkänner hans fysiska status när han värvas och han inte är hel så är det väl en klar miss från Timrås sida. Då bör inte klubbens fans klaga på att han inte presterade på isen (Om det nu var skadad som var orsaken till det dåliga resultatet).
Sen håller jag fullt med om att han kunde grinat till ledningen och gjort klart vad han tycker och tänker för att sedan kräva att bli bortbytt eller köra vidare och göra så bra ifrån sig som möjligt och knipa käft. Att älta i media och grina hit och dit vinner han inget på. Troligast förlorar han på det.

Tror alltid man omedvetet påverkas om man har ekonomiska problem med sin arbetsgivare. Tror inte det finns någon spelare som medvetet spelar dåligt för att de är sura på ledningen då det som du säger påverkar framtida möjligheter.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jaaajävlar i helvete. I dag så var jag och hälsade på tandläkarsatan, inget skoj alls. Kuligt dock att Timrå IK är på g igen, det var ett tag sedan sist det begav sig. Bagarhelvetet strular in två pizzor i ugnen, härligt, han trivs i Timrå IK.

Nepp, nu ska man lira nationalsången igen, pyyyyyyyyyssssscccchhh, och handen på hjärtat..

Ha en fortsatt trevlig höst alla!
Kommentera