1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581803 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1396312

Sv: SCA-cupen
Nyss hemkommen.

Vampola var riktigt bra och visade att han kommer bli bärande i vinter.

Pärra likaså riktigt bra, hoppas hoppas han får va hel.

Hagos såg stabil ut.

Friberg var anonym.

Jonte hade några bra passningar och ett riktigt bra byte i anfallszon i slutet men han behöver fler matcher känns det som.

Bagarn var seg idag förutom boxplay.

Le Mat höll bra defensiv klass men tog för sig för lite i offensiven.

Högström spelade bra, hade bra första pass och några offensiva äder.

Granath var stabil och bra.

Önerud(av i 2a) var anonym

Hertzberg var det inte mkt väsen kring heller förutom ett friläge och målet som han bara hade att raka in typ.

Lundström var riktigt stabil, bägge målen a omöjliga, det första var ett jävla schabel förövrigt, kommer inte ihåg vilka som var inblandade.

Hedman ganska anonym men gjorde väl inga större misstag.

Hallin jobbade på som vanligt.

Murley var anonym tycker jag.



Halonen var bra defensivt matchen igenom förutom jag ha för mig han va inblandad i halvtavlan vid modos första mål.

Äsch, orka inte skriva mer. Godkänd match iaf helt klart.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA-cupen

Några synpunkter om gårdagens match

Matchen är det väl inte mycket att säga om, för många utvisningar i övrigt syntes det att det var en försäsongsmatch. Något jag tycker var positivt är att det aldrig kändes farligt när MoDo hade PP. Okej när dom fick långa 5-3 lägen blev dom farliga och det var då ett av deras mål om men generellt sett kändes det bra helt enkelt.  

Spelarkommentarer:

Lundström var riktigt stabil, det känns bra att våra målvakter gör bra ifrån sig. Jag tycker han ska kunna vara på 3-2 målet som kommer rätt lågt men eftersom det handlar om en styrning har jag förståelse för att det var en riktigt svår räddning. I övrigt en klockren match.

Friberg var riktigt frisk under skridskorna och kämpade på riktigt bra, visade goda takter. Kan absolut lyckas i Elitserien den här säsongen om han får spela i rätt omgivning.

Högström var en kille jag inte funderat på speciellt mycket men han lirade rätt bra faktiskt och hans skott var helt okej. En tumme upp för den värvningen

Hertzberg fick inte tokmycket med speltid men försökte lira när han fick chansen. Satte förlösande 1-0 mellan benen på Tellqvist. Var med i spelet mer än Jonte den här matchen och har absolut potential som hockeyspelare men känns inte ljusår bättre än lirare som Boyce och Wennerman t.ex.

Robinson gjorde några misstag här och där och behöver absolut jobba på vissa defensiva saker men i det stora hela var han en skön syn. Jag gillar hans sätt att lira hockey. Det jag saknar är den fysiska närvaron.

Vampola visade att han kommer bli en tillgång. Det var dock rätt tydligt att han kommer behöva lekkamrater av klass för att kunna producera poäng.

Pärssinen kändes härligt frisk, han briljerade inte men det var roligt att se honom spela. Han åkte t.o.m. runt och tacklades m.m. och lirade allmänt på ett sånt sätt en spelare som är rädd för att bli skadad sällan gör. Kan han bara förbli skadefri tror jag absolut han kan ha en riktigt bra säsong.

Granath, Dahlroth, Hedman och Hallin var stabila gjorde precis vad alla vet dom klarar av, varken mer eller mindre. 

"Bagarn" Andersson var riktigt anonym, jag vet vad karln kan därför är jag inte orolig men han visade inte några tecken på något öht igår iaf.

"Gnagarn" Andersson visade desto mer, kanske för att han är mer ivrig att bevisa vad han kan osv. men hur som helst var han helt okej och det är en kille som jag tror Timrå kan ha nytta av den här säsongen.

Hagos är det inte mycket att säga om, han var stabil. Sätt honom i rätt miljö så kan han säkert bli nyttig. En kandidat för kapten i min bok.

Röymark var lite halv anonym sådär. men jag vet vad han går för så där är jag inte orolig. Jonte fick lite med speltid men borde kanske försökt visa mer när han var på isen, han behöver vara mer rivig i sin spelstil för att lyckas tror jag.

Matt Murley är en kille som jag inte vet var jag ska placera. Jag tror/hoppas att han kan bli rätt bra den kommande säsongen om han får lira med rätt kedjekamrater.

Redigerad kommentar

Kommentera