1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582407 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1397089

Sv: Apropå nånting...
dr-nix:
Så är det sannerligen, övervägande antalet Svenskar tror att landet slutar vid Dalaälven om man bor i Stockholm, och Osby för en Skåning.  Förutom detta, så förmedlar lymlarna som dagligen kallas journalister mycket ingående rapportering från lagen i Bagdad och i princip negligerar Norrland.
Med en sådan snedvridning av upplysnings flöde är din teori oklanderlig.

De som följt AB och EXP nätbilagor, har säkert noterat att det skrivits "mirakulöst" många spaltmeter från SCA-cupen.  När det funnits något om Timrå har det mest handlat om skador och andra plattityder som kanske borde finnas i en skvallerblaska.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Abron: Jo men Timrås stora bekymmer de senaste säsongerna har varit skadorna så det är naturligt att man fokuserar på den biten nu också. De kommer nämligen aldrig erkänna (i förväg) att de öht kan ha misstagit sig på hur bra/dåligt Timrå är. 

Jag har viss förståelse för alla skeptiker. Sett till spelartruppen trodde jag inte på Luleå inför förra säsongen men visste att Rönnqvist gjort ett suveränt jobb i Almtuna (Wikegård bara öste berömm över jobbet han och Robertsson (eller vad han nu heter) gjorde i Almtuna) så med det i tanke trodde jag dom kunde göra bra ifrån sig men truppen skrämde mig knappast. 

Jag kan tänka mig att andra ser så på Timrå inför den här säsongen fast truppen ser kanske t.o.m. blekare ut ändå. Hur som helst ska det bli intressant att se hur det hela spelar ut sig den här säsongen, det kan bli spännande.

Kommentera