1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580375 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1397187

Sv: Apropå nånting...
Till er här inne:
Offensivhockey 3.0. är dte som skriver....

Som ni sett nu har jag skrivit en ursäkt angående mina misstag för erat lag där jag skrev totalt fel, detta är bortplockat från bloggen och jag ber än en gång om ursäkt. Om ni undrar är jag 24 år. Jag skrev inte fel föra att väcka era fans eller på nåt sätt vara negativ mot er. Jag har absolut inget emot erat lag och motivet till dte jag skrev var helt enkelt ett eller par syftesfel.

Naturligtvis har vi alla olika åsikter, ni kan erat lag bäst vilket är förstående och det var även fel att uttala mig om andras lag ledare om vem som är vikig för eran klubb, jag erkänner det var dumt gjort av mig. Jag lär mig i fortsättningen att endast skriva om artiklar, där står det vem och vilka som är ledare för respektives lag osv, då blir saken rätt.

Jag ville inte på nåt sett störa er eller på nåt sett påverka nåt, det blev bara fel i syftet.

Angående mitt tips så är jag mycket udda och där kan ni inget säga det är envars åsikt om tabellen, men om laget har jag full förståelse över era reaktioner om mitt inlägg om erat lag, där får ni rätta mig efter noter och jag är MYCKET tacksam för eran hjälp att ni rättar mig.

Ha en bra dag Timråfans och låt detta bara passera, det blev ett syftefel....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Adam Karlsson: Precis sånt här vi behöver inför säsong premiären! Så kallade "experter" som tippar oss långt ner, med all rätt kanske.

Vi har bland det sämsta laget på papperet, men också bland det mest intressanta lagbygget. Killar som Torp, Önerud, Andersson x2, Hagos osv. Jag tycker det här lagbygget påminner väldigt mycket om det lag vi hade 06/07.
Och så bra har vi aldrig varit, innan skadorna dvs. Så jag blickar framåt mot en väldigt spännande säsong!

Dock är jag nog lite mer optimistisk än dom flesta andra :-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Adam Karlsson: Det var inte du som i någon blogg skrev något i stil med "Timrå - gnällbältets näste" och avslutade med ett Youtube-klipp med Bambi på hal is?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Adam Karlsson: Puss, vi är bara glada att någon rankar oss 11a

Tack för förtroendet!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Adam Karlsson: No problem Adam jag tycker Du har en fin attityd o sund självdistans det kommer man långt med..om lag kan man analysera fritt jag tror elittabellen blir allt svårare att tippa
Kommentera