1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1399901

Sv: Apropå nånting...
erathoo: Möjligheterna - varför fokuseras det inte på möjligheterna istället för alla möjliga tänkbara problem, innan de nu eventuella problemen ens har uppstått? 

Men allting måste förstås vara antingen svart eller vitt i den här gästboken, så är det ju. Det är lugnast så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: erase - rewind,

Kul att Perra tror på Jonte, ett bra sätt att få ett kvitto på hans inställning måste ju vara att spela honom med en av vår mest kreative spelare. Och med en titt i backspegeln - Jonte har ju verkligen kunnat göra kassar förr :-) spännande!



...och för alla nu som tror att jag är ironinsk - så är jag INTE det   (bara lite)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dream Team:


Förvisso skall det vara högt i tak här på H.S, uppfattningar och kunskaper måste ventileras, om inte så stannar utvecklingen. Men jag kan känna missnöje till en del inlägg som riktar oartikulerade fördömande mot Timrå IK, i princip mot hela hockeyn i Sverige.

Vokabulären är ibland på en sådan nivå att det känns outvecklat, där kanske även jag haft ett finger med i skrivandet.  Visst kan jag förstå att frustation över lagets resultat, ekonomi mm, ibland skapar ett språk som drar iväg högt över godtagbara trösklar. 

Men skall detta godtas, att inlägg inramas med könsord och andra oanständiga ord?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
...Jag gillar vårt utgångsläge. Givetvis hade man gärna sett en starkare trupp, så är det. Samtidigt är min uppfattning att experterna nedvärderar vår trupp för mycket. Få nämner att TIK ifjol hade några spelare(inga namn nämnda) som underpresterade OTROLIGT ifjol. Visst, det krävs spelare som lyfter sig i år, absolut! Nåja, jag tror att våra motståndare får möta ett hungrigt lag som vill visa alla jävlar att-"Så jävla dåliga är vi inte". Kan räcka en bit.

...Min uppfattning är att många överskattar Växjö. Kallio nytändning...bla bla bla....osv. De har gjort en bra försäsong resultatmässigt vilket medfört positiva ordalag från media, och trots att de enligt mig visade upp ett uddlöst spel igår så får de beröm efter matchen. Kul för dem att de snackas upp, om det är bra eller dåligt för deras prestationer framöver vet inte jag... Vi får se efter 10 omgångar, jag tror det är en annan ton då.

...De flesta tycks ha glömt att andra året i ES ofta är tufft, och att det i år är AIK:s andra år. Skrivs också väldigt lite om att de inte var långt ifrån KS ifjol. Har de förstärkt så mycket i år? Det tycker inte jag. Grym målvakt visst, men han kan knappast spela bättre än vad han gjorde ifjol.

Ja, inte vet jag. Kul att det drar igång!
Kommentera