1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1400140

Sv: Apropå nånting...
Lemmy: Det där med att hämta å lämna på dagis hade nog inget med oproffsiga timrå att göra...Snarare att det var lite längre resor till matcher...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

power81: Vill ge dig credit för ditt sätt att bemöta inläggen under gårdags-kvällen. Det är lätt att som "nära anhörig" brinna när sådana här diskussioner förs men jag tyckte trots allt att du behöll fattningen. Jag har varit en person som verkligen eldat på sedan dagen då Karlsson öppnade sig för media. Min syn på det hela:

Mattias Karlsson får vara beredd på att han blir bemött när han väljer att bryta hederskoden. Ska man vara helt ärlig så har de allra flesta på forumet valt att tiga bakom sina datorer trots att det funnits en hel del kritik mot Mattias. Men, när han berättade i media om hur timrå hämmat hans utveckling, hur svårt det var att koncentrera sig på hockeyn när inte ersättningen kom i tid eller hur tufft det vara som pappa att behöva vara borta 7 dagar i streck, ja då reagerade många av dem som valt att vara tysta. Världens största I-landsproblem knäckte Karlsson och han valde att skylla allt på Timrå IK.

Mattias måste ha varit inbegripen med att i och med att hans intervju publicerades så försvann också allt eventuellt förtroendekapital hos supportrarna. Supportrarna (95% i alla fall) hade ju så pass mycket vett att de var tysta i alla fall. När nu Karlsson väljer att öppna sig så är Timrå-supportrarna inte sena att haka på. Mattias har gjort sig förtjänt av en massa skit. Det var han som började (för att tala barnspråk).

Hans uttalande tror jag inte imponerar på en enda sportchef i Sverige, Europa eller i övriga världen. När sportchefer minns honom kommer de säkert att associera honom med "det var han som snackade skit om sin förra arbetsgivare va?". I det läge Mattias SJÄLV försatt sig i hade jag förväntat mig en ödmjuk och revanschlusten Mattias. 

Nu skiter jag i den mannen, inte värt att ödsla energi på såna. Jag önskar honom all olycka på en hockeyrink, var han än spelar någonstans.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jaa, äntligen torsdag. Och HOCKEY med TIMRÅ =)
Nu har man längta länge nog.
Kommentera