1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578014 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1404199

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Sluta grina nu!!!

Spelet har hitills långa stunder överaskat mig positivt.
Det är bara för laget att fortsätta på den inslagna vägen att jobba hårt i matcherna så kommer målen snart.

Imorgon tar vi tre poäng
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Tvåtallar: Om djurgårdarna bara kan se till att hålla sig på banan så har vi nog en skaplig chans till poäng i morgondagens match. Vi får hoppas på vårdat spel från deras sida.
Kommentera

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Tvåtallar: hoppas hoppas,,,jag vill tro,,,
Kommentera

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Tvåtallar: överraskat positivt?

Ja eller så kommer inte målen. Det här laget påminner mkt om det vi hade 05/06 och då kom aldrig målen. Att vi klarade oss den gången berodde mkt på Manderville plus några tyngre värvningar mot slutet av säsongen. De pengarna kommer inte att finnas nu.
Kommentera

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Tvåtallar: Jag håller till viss del med dig. Vi har haft fart i matcherna, samma sak i går i första perioden. Det har sett "roligare" ut de inledande matcherna än det jag hade förväntat. Tyvärr så har man inte lärt sig att matcher avgörs i spelformerna PP och BP utan är lika usel i denna spelform som man var förra säsongen. Då hade vi dock bättre "avgörare" vilket gör att det ser ännu sämre ut i denna spelform inledningsvis i år, än det gjorde förra.

Även om Jimmy H mycket riktigt påpekar att vi inte förfogar över ett material som är tillräckligt för att verkligen dominera i dessa spelformer så kan man ju i alla fall begära att man arbetar fram en PP-lina som innehåller de bästa spelarna. Inget kan bli sämre än det är. P-E med polare måste i alla fall kunna testa det.

Även om jag var rätt nedstämd när jag lämnade arenan i går så är jag ändå rätt hoppfull att  d e t   k a n   g å. Men det förutsätter att man lägger väldigt mycket energi på att träna PP och BP. P-E säger att man tränar denna spelform men då får man träna annorlunda för helt uppenbart är att det inte håller.

Ser vi till matcherna vi hittils spelat skulle vi ha vunnit mot AIK, vi var värda ett oavgjort resultat mot Skellefteå och vi borde ha vunnit mot Växjö. I alla fall om vi haft ett någorlunda fungerande PP och BP. Igår hade det varit bättre om vi spelat 5 mot 5 de gånger som vi hade PP. Vi hade haft bättre chans i den spelformen och det säger det mesta.

(okej, matchen mot AIK hade vi nog torskat ändå eftersom Fasth agerade vägg, men med ett PP kanske vi hade tryckt in någon puck. Det är så jag menar.)

Redigerad kommentar

Kommentera