1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1404209

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Olle: alternativt skulle vi kunna ansöka om tillstånd att spela utan domare. Dom tillför ju ändå inget till spelet. Dom bara förstör för Timrå med utvisningar på motståndarna och missade utvisningar. Om vi slipper domarna behöver vi inte oroa oss för mål/döma-bort-mål-situationer som domare vanligtvis sköter eftersom Timrå ändå inte gör några mål.

Ska vara att vi riskerar att Dif fubbar till sig nån iceing då, men det kan man kanske leva med. jag säger chansa, släng iväg ett mail med en ansökan att slippa domare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Kerstin_k: Fast utan domare så finns det ju ingen som kan blåsa för icingen? Det scenariot skulle vi nog iofs tjäna på i längden om bara Hedin och Hagos lär sig att rensa puckar ur egen zon. Kanske man kan slänga in en förfrågan om att våra backar kan få några sekunder extra på sig att ställa upp pucken på högkant innan dom backhand-rensar pucken ur egen zon?
Kommentera

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Kerstin_k: Fantastisk idé. Sen skulle det ju se bra ut för Timrå också - att under dessa bistra ekonomiska tider se till att kapa lönekostnaderna inom hockeyförbundet. Timrå - den solidariska klubben!
Kommentera