1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1406704

Öppet brev till laget.
När kommer vändningen undrar jag?
Börjar bli något less på att vi ständigt ska vara det förlorande laget som alltid måste kämpa för att komma framåt.
Skärp er för fan!, det är dags att vakna.
Vi är ganska många som betalar mycket pengar för att se er spela. Okej.. alla lag förlorar matcher då och då men så här har det ju sett ut under flera säsonger för oss. Varför undrar jag? Vi spelar ju bra hockey och vi har chanserna, men av någon anledning så blir vi antingen stressade eller för ivriga när vi väl har pucken. Till slut glömmer vi helt enkelt att vi måste föra spelet framåt på ett effektivt sätt.

Ett exempel: Vi har power play, spel 5 mot 3. Vi får in hela anfallet i zon, sen börjar det eviga passandet. Vi stannar upp och väntar på ett "bra läge", och när det läget väl dyker upp och vi får en lucka i försvaret, ja då passar vi till någon som har sämre läge och får börja om från 0 igen. Vad är ni rädda för? Hitta luckan och skjut! SLUTA VÄNTA!!
Det är pinsamt att se er bli stressade av att motståndarna hinner samla sig och ställa upp ett försvar när vi spelar PP. På den här nivån ska man inte bli stressad av sånt.
Det ska bara finnas en enda tanke i skallen vid ett powerplay. Åh den ska vara... HITTA ETT LÄGE OCH SKJUT !!
Det måste inte alltid vara snyggt för att vara mål.

Just nu så känns det som att ni fullkomligt skiter i oss supportrar och hur det går för er den här säsongen... :-(.

Det sagt så hoppas jag på en stor förändring attitydmässigt till nästa match annars kan det vara dags för ett krismöte. Bjud då gärna in oss supportrar också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Öppet brev till laget.
TimråikPower: Kanske behövs en Pavel Brendl ??????
Som är klubblös.
Kommentera

Sv: Öppet brev till laget.
Åh det är ännu mer pinsamt att när vi faktiskt lyckas vinna så vinner vi inte för att Vi spelar bra hockey utan för att motståndarna spelar uselt.
Kommentera