1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1414569

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Olle:

Din glimt i ögat synes vara alltför avlägsen. Aldrig någonsin har jag hittat hem till denna. Inte heller har jag surrat om fotboll efter varenda Timrå-match. Visst har det förekommit men nu överdriver du. Som boende i Sundsvall är jag lite besviken på den uppslutning som varit på GIF-matcherna genom åren. Alltmedan det varit skapligt med folk på slentrianmatcherna i E.ON Arena. Men kanske att vinden nu är på väg att vända en aning. Jag har inte gjort någon hemlighet av att jag är förbannat missnöjd med serieupplägget inom hockeyn. Detta gör elitserien så oerhört ointressant. Medan fotbollen förblir hardcore och brutal as always...

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
DJ Hemp:

Jaja, här måste jag verkligen komma in, är det nått som är tråkigt så är det dom svenska serierna i fotboll. Till saken är att jag är sjukt intresserad av fotboll, men har tappat suget på slutet. Så här har du helt fel, eiltserien är spännande än om det är omgång 12 eller 48. Men framför allt för oss Modoiter och Timråiter. Sen är det klass på elitserien i jämförelse allsvenska och superettan i fotboll där den högsta svenskaserien ligger runt 30:e i världen.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
DJ Hemp: Så du är bitter på att timrå-hockey-folk inte går på GIF-matcher medan sundsvallsbor åker till Timrå för att titta på hockey? Det låter lite svartsjukt tycker jag.

Hockey är inte din favoritsport, det förstår fler än bara jag, däremot så är hockey favoritsport för väldigt många människor på HS och just därför tycker jag att dina inlägg lätt kan uppfattas som provocerande. Med detta i åtanke så tycker jag faktiskt att du borde tåla en pik eller två tillbaka också.

Edit: Sist du dök upp här så basunerade du ut att du hade bytt favoritlag från Timrå IK till Sundsvall och att timrå var ett pisslag som aldrig vann något. Modo var mycket bättre och dom hade vunnit SM-guld osv. Det här är det färskaste exemplet jag kan komma på angående något som lätt kan uppfattas som provocerande. Minst sagt.

Redigerad kommentar

Kommentera