1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581352 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1414635

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Har precis läst igenom nattens onödiga diskussion som slutade med att man inte kom fram till någonting.

I övrigt så tycker jag ändå att de flesta människor på forumet är lika kass som styrelsen och sportchefen själva. Inga fel görs nu. Inget fel har gjorts senaste månaden. ALLA fel har gjorts innan säsongen och en vettig person klagar då felen görs och inte månader efteråt.

Linkan har med eller utan hjälp lyckats köra ner Timrå som klubb till en nivå där spelare in vill komma till klubben? Alternativt att han medvetet har värvat dåliga spelare.

FÖR att göra mål behövs offensiv spets.

Linkans tanke, dessa spelare är offensiv spets:
Johan Gnagarn Andersson - "Fick inte förlängt med AIK, säger inte det allt?"
Max Friberg " Visst kan han bli bra, men steget från DIV 1 till ES är extremt, och borde inte Linkan förståt det efter Jeppe?"
Matt Murley " Nu har han gjort lite poäng men det är mest chansskott från blå. Han slukar mycket pengar"
Illka Pikken " Blir deprimerad när jag ser honom, han uträttar inte ett piss framåt utan satsar på att ta så mycket utvisningar som möjligt istället, löneslukar utan dess like"
Timo " Har sagt det ett bra tag nu, han kanske gillar Timrå (Timrås pengar som han får) men han är dålig och gammal och har varit det ett bra tag nu.
Martin Röymark " Var skaplig ifjol men är nu lika dålig som i FHC"



Petr Vampola "Förtjänar en egen rad. Denna karl sliter för laget, kämpar, man ser ilskan när vi släpper in mål, han åker upp och ner. Super-skicklig offensivt.. Guld värd. Men utan en lika bra medspelare blir det tyvärr svårt...



EDIT: Då behöver vi inte nämna Hagos och Bagarn som jag sett från dag 1 som fullständigt mega-idiot värvningar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Mackelito: Det mest jävliga i den här soppan är att Hagos inte bara är helt oduglig som spelare, han är också en otrevlig och dryg person utanför isen.
Får du rollen som assisterande lagkapten så ska du bete dig efter det också. Åh inte bara på isen. Du ska föregå med gott exempel och vara en god förebild helt enkelt.
Åka runt och dela ut tjuvnyp, slå klubban i sargen och allmänt bete sig som ett svin är inget tecken på god ledarskapsförmåga.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
Mackelito: Klockren analys! Exakt de spelare du tog upp har jag satt med på vad-tillför-jag-TIK-denna-säsong.

Har även fått lite magsår på vissa backar, men orkar inte ge mig på det idag.

Bör finnas ett klokare sätt att i nuläget agera och krydda upp med hungriga spelare som inte ser dödstrött ut, som åker runt på en skridsko bitvis.

Dock har jag förståelse att det inte är jättelätt att ändra över en dag.
Kommentera