1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1414808

Sv: Apropå nånting...
Dunc: Innebär de att man ska sitta tyst och tacksam då ens hjärta blöder och de största och mest passionsfyllda intresse man har håller på att gå åt helvete . . De finns folk som inte kan sitta och klappa heja Timrå och le då dom ser spelare åka omkring på en skrisko och nonchalant kasta iväg en blindpuck . . Och lyfta grova pengar som till stor del vanliga hårt arbetande fans betalat .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
superfalle: Helt j-la rätt det enda man har, som kan ge en den goaste passition, underpresterar till den milda grad att pasitionen på sin höjd som en kort onnanistund, torr och trist men bra för stunden..

På ett vanligt jobb där får man löneavdrag då man underpresterar i ett längre tag, och har man nonchalans till arbetet så kan man få gå...

De enda som känar på det spel som förs idag är Puben i arenan, för enda sättet att få kul är att supa sig regält j-la full...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
superfalle: När dom hette ST-Hockey tyckte jag att det var halvtu ngt att vara Timråfan...nu är det en walk in the park söm utlänningarna säg...:)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
superfalle: Klockrent!
Kommentera