1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1417305

Sv: Det är dags att agera
- Ante Karlsson är ingen demon men en annan tränare
- Murley och Pikken kostar pengar, byt ut dom mot back/Backar i samma löneläge! USA elle Canada?
- Skaffa radarpartner till Vampola (det finns dugliga tjecker ledig).

Låt Perra träna junisarna?...

En billig och bra lösning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det är dags att agera
The Fat Bastard: Jag tycker att man ska fokusera på att bryta med Pikken. Detta borde det jobbas dag och natt på. Med hans lön plus det utlovade tillskottet borde det gå att få tag i en back av riktigt hög klass. Sen kan man boosta truppen med ytterligare en hyfsad i januari.

Murran tycker jag inte är prio att få bort. Han är trots allt bäste målskytt i laget, och har bara Vampen före sig i poängligan. Han skjuter (singlar märkligt farliga höstlöv) flitigast i hela laget, och han har en bra +/-. Hans kroppsspråk och attityd på isen provocerar, men jag vill påstå att det till viss del är en chimär. Han är en lurig jävel.
Kommentera

Sv: Det är dags att agera
The Fat Bastard: Nu bara spekulerar jag, och för att ingen ska uppfatta det som att jag tror att jag vet bäst eller att jag försöker vara otrevlig så säger jag det redan nu, men tror du att perra som vunnit SM-guld med FBK och gjort flera säsonger i högsta serien vill träna ett juniorlag?

Där tror jag nog att han hellre kliver av tåget och det kan nog vara ganska bra kanske? Att få ett "clean break" med honom och sedan vända blad.
Kommentera