1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580900 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1417453

Sv: Det är dags att agera
Kostiainen: Kan gå alldelens himla utmärkt, frölunda gjorde samma sak för många år sedan och det funkade...

En Junior femma skulle visst produsera tror jag, då de har så mycket att spela för, 1) en plats i laget 2) de har hjärta och är uppvuxen med klubben, och haft en dröm om att spela i A-Laget...så de kommer isf ta den chansen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det är dags att agera
Varför kan inte Timrå IK ta kontakt med sina stora sponsorer och be om ekonomisk hjälp? Så fungerar det i de flesta föreningar. Man bjuder in stora sponsorer, berättar vilken plan man har och berättar hur stor ekonomisk hjälp man behöver.
Senast i morse berättade en stor sponsor (kanske rent av den största) att han tyckte det var märkligt att inte föreningen tagit kontakt med dem för att diskutera eventuella förstärkningar vilket denna person såg som väldigt nödvändigt om laget skulle ha någon chans i serien och eventuellt i en kvalserie.
Det är dags att svälja stoltheten, eller vad det nu beror på, och jaga pengar för att förstärka det här laget. Om man inte tänker ta av det förväntade resultatet så får man söka pengar på annat sätt. När det dessutom verkar finnas företag och ideella krafter därute som är beredd att kliva in så är det inte så mycket att fundera på.

Balansen man försökt jobba med den här säsongen har ju inte fungerat. Tanken har varit att ha ett så pass konkurrenskraftigt lag att publiken fortfarande lockas till arenan och att restauranger och loger fortfarande är relativt välbesökt. Nu ser vi hur det ser ut. Det är svart i de loger som är för uthyrning, man kan boka en loge för 1000:-/person inkluderat biljett, mat och dryck. Detta kostade tidigare minst det dubbla och då var det ofta fullt hus. Nu kan det sitta 8-10 stycken i loge med plats för 30...o.s.v.
Vad jag vill ha sagt är att det måste gå fort att försöka locka tillbaka publiken. Fortsätter det så här kan vi glömma något plusresultat eftersom man från föreningens sida hållit igen för mycket vilket påverkat resultatet så pass mycket att publiken inte längre tycker att produkten är intressant längre.
Det här kan dock vända snabbt bara man inser allvaret. Nu måste man agera för att överleva. Se till att produkten Timrå IK sprattlar till, se till att hoppet hos oss supportrar väcks till liv igen. Då kan det gå.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Det är dags att agera
Harryhaffa: men kom igen.

Vad tror du SAS väljer för piloter till deras 12 timmars flygningar till Bangkok?

Ungar som inte gått klart skolan eller en Erfaren pilot som har över 1 miljon flygtimmar?


1 Junior kanske kan hoppa in och producera, men det är isåfall i väldigt rätt omgivning. Tex Vampola/Brendl/Bremberg.

1 hel kedja väger för lätt och är för oerfaren för att göra mer än några strö-mål nångång.

Kolla hur det gick Pääjärvis och Landers första år på Elitnivå...
Kommentera