1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582164 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1418578

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2011-10-25
Kan de ge fan i att spela straffskyttar som går ut och skjuter från slottet?!?!! värdelöst!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2011-10-25
Idag tycker jag Timrå visar tydliga tecken på att de största problemet sitter i huvudet. Vi blir väldigt skitnödiga så fort vi tar ledningen, det syntes idag och i matchen emot HV71. Det som händer i HV matchen är att vi går ut och gör 4 mål i sista perioden, då finns det inget att grubbla över. Spelarna tänker inte och vi kommer nästan ikapp. Jag kan tycka mig se att det redan fått mental hjälp inför denna match. Vi agerar lite för lugnt i vissa lägen och blir väldigt skitnödiga när vi leder. Vi tappar koncentration och fokus så fort vi leder, 4-4 ska inte bara få hända. Det jag menar med att det syntes att de fått mental hjälp är att huvudena inte hängde idag, det fanns en vilja och den vilja som visades idag var det längesedan man såg. Alla hade iställningen om nu ska vi banne i mig vända detta. Dock är spelarna på ett sånt stadie mentalt att de fortfarande är sköra och ängsliga, vilket visas tydligt i att de släpper in mål så fort vi gör ett framåt. Vi vågar i dessa lägen inte göra några misstag vilket gör att vi inte går in fullt i alla situationer. Och vi skapar misstagen pga detta.

Inte för att klanka ner på Larsson som jag tycker skött sig riktigt bra i år. Men vad gör han vid 4-4? Han ställer upp som i BP och står still 1,5 meter ifrån Granström istället för att åka in i skiten. Detta hände även vid ett flertal tillfällen. Varför gör inte Granat en openice tackling på Widing innan hans 5-4. Han hade värdens läge. Men som sagt när spelarna blir för rädda och tänker för mycket på de yttre konsekvenserna av ett misstag, så vågar de inte heller gå in i situationerna till 100%. Det måste gå på sin ituition och inre känsla, och inte tänka på vad Perra säger. Sedan vid 4-4 vad gör Hedin? Sträcker framklubban, men vart faen är kroppen inte i rätt position i alla fall. När han väl bestämmer sig för att ta pucken som han gör måste han möta pucken och vända kroppen emot pucken, då hade den aldrig nått Nordqvist. Ytterliggare ett exempel på att han inte går in i siutationerna till 100%.

Föreningen är inte ute och cyklar när de pratar om mental coach men det måste givetvis in några nya killar i laget, för att röra om lite och bryta mönster.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2011-10-25
Blir förbannad över att se Perra stå och mysa. Att han kan tycka något annat än att det är katastrofalt dåligt är ju bara löjligt. Sparka han nån jäkla gång, vi behöver en riktig ledare med lite spelideer, ingen mysfarbror.
Kommentera