1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1419488

Sv: Timrå IK - AIK 2011-10-27
Riddarn har spelat helt ok hela säsongen, trots mongospelet i egen zon. Nu har laget ryckt upp sig betänkligt, och då silar han som en jävla Mika Oksa...fan-fuckin-tastic!

Nej, en sån här match ska vi inte förlora. Nej, nej, nej.
Fy fan, så dåligt man kan må. Usch!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - AIK 2011-10-27
Man kan ju börja snacka om att sparka Perra hit o dit...Det första man måste göra är att skaffa sig en målvakt. Klart vi behöver backar, sniper, nya tränare och en helt ny organisation. Men har vi inte en riktigt bra målvakt så kan vi kyssa eliten hejdå för en lång tid framöver. Det hoppas jag att varenda jävla hockeykotte fattar i distriktet!
Fan va pisseless man är på hockey just nu!
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2011-10-27
Tärn Dickström tyckte det var rättvist... Då var det väl det då. Vi har en femma i det här laget om man slår ihop alla spelare. Halonen, Mat, Jonte, Vampen och faktiskt Larsson just nu.
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2011-10-27
Skall vi verkligen vara ett elitlag ? Vi har fw. som är riktigt svaga, backar som är under alla kritik samt numera även två målvakter som bara blir sämre och sämre. Som kronan på verket tränarna, sportchefen, direktören och styrelsen som verkar totalt handlingsförlamad. Varför gör Du inget Christer Ericsson ? Beror det på inkompetens ? Jamen avgå då fort som attan. Det kan väl inte vara som så att TJ fortfarande bestämmer allt i Timrå fast han åker all världens väg till våren ? Dagen krönika i ST av Roland E. visar med all tydlighet vilket korthus Timrå IK är. Agera nu eller ställ Era platser till förfogande. Det måste vara slut på lekstugan.
Kommentera

Sv: Timrå IK - AIK 2011-10-27
Bragd-Birger: Det är, i sanning, beklagligt att det blir precis exakt som du säger. Det är precis som om han slappnar av helt när försvarsspelet börjar fungera hjälpligt. Och straffarna... Straffarna, varför släpper han alla mellan benen Tarvainen?

Det jävliga med kråksången är att Fasth och AIK inte alls var speciellt bra. Och om dom ska vinna på straffar mot oss när dom inte är speciellt bra - när faan ska vi slå dom då?!

Inte för att det egentligen spelar någon roll - Men domaren, Sjöberg, var totalt jävla oduglig i tredje.
Kommentera