1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1419720

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!

Hej Stefan!

Jag skriver till dig i denna stund för att jag börjar bli riktigt less på ert otroliga handlingsförlamade agerande. Jag har följt Timrå IK i många år och varit en trogen supporter. Där jag lagt ut 1000 tals kronor på resor biljetter mm.

Då förväntar jag mig mer av er som en professionell styrelse med bra lön att plocka ut varje månad. Det har riktats kritik från många håll i media mot Timrå ik, mycket mot Perra o Clabbe, vilket jag idag kan hålla med till 100 %.

Under de 2 säsongerna har jag inte sett tillstymmelse till ett genomtänkt upplägg och spel idé, allt har bara blivit till det sämre.

Jag är själv egen företagare, sitter med i 2 styrelser jag är personal ansvarig, rekryterar, säger upp anställda och det är skit men det måste göras för att ett team ska fungera. Det jag gör men inte ni när saker o ting inte fungerar som det ska är att agera. Ni borde ha agerat för länge sedan kan jag tycka, för snart är katastrofen ett faktum och det är att Timrå åker ur elitserien.

Det jag vill veta är hur ni tänker i denna stund? Tycker ni att ni har lyckats bra med era ambitioner och mål?

Visst det handlar mycket om ekonomi, men det kanske är så att ni borde göra er av med vissa spelare , ledare, för att frigöra en del kapital.

Sen har vi dig sportchefen, som hela tiden slingrar sig i intervjuer och pratar om att alla ska titta sig i spegeln, gör du det och känner att du gör det du borde göra när du borstar tänderna på kvällen?

Tycker du att att du gör ditt jobb, har du ens tänkt tanken på att göra dig av med spelare , ledare som i mina och flera tusen andra inte gör sitt jobb?

Jag lägger väldigt stor kriktik mot dig Stefan, du reser runt tittar på spelare, skriver kontrakt och det som händer är att det går mer o mer neråt.

 

Om du har någon som helst själv insikt så borde du kanske ta o ifråga sätta dig själv och om du är lämplig till att vara sport chef i ett elitserie lag, i mina ögon är du inte det. Det grundar jag på att du fortfarande har Perra kvar i båset, du har spelare som plockar ut stora löner o knappt kommer upp i 2 siffrigt i poäng och ändå är kvar. Att du inte plockar in en back som gör det han ska, att du inte har plockat in en fw som producerar, att du inte agerar.

Jag förstår att du inte kommer svara på mina frågor, men jag vill ändå skriva till dig och uttrycka min stora besvikelse , det ni är mest beroende av är oss som betalar biljetter köper tröjor, som lägger en masa tid på att stötta vårat lag. Men fortsätter detta kommer ni sitta där med knappt halv fulla läktare.

Nu får ni ta å agera och det är fort!

En väldigt besviken

Michael Blomkvist

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NU FÅR DET VARA NOG!!
diffe: Fan vad bra skrivet!!!!
Kommentera