1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1422037

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!

TJ säger i ST att ekonomin är i balans och att man inte släpar med pensionsutbetalningar. Han säger också att under alla hans år så har spelarna alltid fått lön i rätt tid. Om det är hela lönen framgår dock inte.

SL och CE pratar om värvningar/ekonomi och att det inte är troligt att det hinner komma någon innan uppehållet plus att budgeten inte sviker allt för mycket från planen i dagsläget.

Nu får man ju svar på vissa frågor som hängt i luften men jag kan tycka att ledningen skulle kunna kommunicera bättre än vad dom gör i ett tidigare skede. Nu leder det ju bara till panik i leden när AB släpper sina "avslöjar"-bomber och ledningen tvingas ut för att försvara sig. AB lyckas ju dessutom skada föreningens anseende som ingen dementi i lokalmedia kan reparera.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Frella: Men det är väl ändå rätt snabbt kommunicerat? En dag tog det. Klubben kan ju inte gå ut och kraftfullt dementera varenda liten artikel som skrivs. Det, om något, skulle framstå som desperat.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Ser att Jimmy hade samma tankar. Det kostar som sagt inte mycket tid att använda sin hemsida för kort kommunikation mot supportrar och sponsorer.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!

Träffade den så kallade superfalle som han heter här inne igår. Han lugnade mig när jag var helt hundra på att vampola skulle lämna. Han hade påstod att idag presenteras inte bara en back, utan en super back och en riktigt, riktigt dyr FW som ska vara utöver det timrå brukar ha.

Jag hittar inte nått om det, men han säger att det är till 100% säkert!

Någon mer som vet?

Kommentera