1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581132 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1422046

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
hubbenorlen: Klubben skulle inte behöva kommentera/dementera en enda artikel om man nyttjade sin alldeles egna kommunikationskanal i timraik.se till att sprida nödvändig information. Men likt mkt annat är ju även den.. ja, misskött.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Captain Crash: Klubben får i ganska hög grad skylla sig själva. På andra klubbars hemsidor brukar det rätt snabbt komma upp olika typer av lugnande artiklar, saker som visar på hur mycket man jobbar på den prekära situationen m m när det går sportsligt tungt. Klokt nog, eftersom detta lugnar supportrarna/sponsorerna, kväver mycken ryktesspridning i sin linda osv. I Timrås fall har det varit i princip helt tyst. Jag bläddrar tillbaka i nyhetsarkivet på hemsidan och ser inte ett enda uttalande från någon styrande i klubben. Visste man inte resultatet i matcherna skulle det av nyheterna att döma se ut som en säsong som alla andra.

Timrå måste shejpa upp sig här. Punkt. Vill man ha någon som helst kontroll av den bild av klubben som projiceras utåt, så...bör man vara åtminstone en smula offensiva. Vill man vidare få med sig fansen på tåget, öka uppslutningen och den gemensamma känslan av 'vi mot världen' är det än viktigare.
Man ska inte behöva förlita sig på lösryckta citat eller journalisters agendadrivna tolkningar för att veta var klubben står eller hur man ska agera för att förbättra situationen.

Jag hoppas verkligen att nästa klubbledning vet värdet i kommunikation. Och jag hoppas attt det första man gör är att ta ett ordenligt grepp om den patetiska hemsida vi i dagsläget förfogar över.
Kommentera