1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1422112

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Han är Ö-vikare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
För att lyckas med uppdraget är du en handlingskraftig och resultatinriktad relationsbyggare, du är en utmanare och visionär. Med din inspirerande och moderna ledarstil har du helhetssyn och förmåga att fortsätta bygga upp en stark och trygg väl fungerande organisation i såväl med- som motgång. Tillsammans kan vi lyckas med vår målsättning - att säkerhetsställa sportslig och ekonomisk framgång och spel i högsta hockeyligan på kort och lång sikt.

Du har en god förmåga att förankra visioner och strategier hos dina medarbetare och affärspartners och du förmår omsätta dessa till konkreta mål på grupp och individnivå. Vi ser framför oss en person med stark integritet, insikt i elitishockeyn, gott omdöme och kanske det viktigaste av allt- du är en person som trivs i miljöer som ställer höga krav på din drivkraft och på din kommunikativa förmåga.

I rollen ingår resultat och budgetansvar samt personalansvar för 70 engagerade medarbetare.

Du har gedigen erfarenhet från roller som företagsledare med fullt ekonomi- och personalansvar. Kanske har du arbetat med evenemang och nöjen där du framgångsrikt fått verksamheter att bli stabila och växa. Tjänsten förutsätter djupare kunskaper inom ekonomi/finansiell styrning och marknadsföring.Du måste vara simkunnig, Varumärket är sjunkande.

Vi erbjuder dig ett starkt varumärke och en positiv arbetsplats men det är din egen förmåga och personlighet som avgör om du kommer att lyckas! Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med dina frågor till vår samarbetspartner Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering telefon 070-660 26 24. Din ansökan skickar du senast den 2011-11-10 till [email protected]. Självklart behandlas din ansökan konfidentiellt!
Kommentera