1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1422636

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Nisse: Föreningen borde anta en ny strategi: Byt tränare, rensa i truppen och förbered laget för en tuff kvalserie. Jag kan mycket väl ha fel, men för mig handlar det inte längre om kval, ingenmansland eller slutspel - utan om överlevnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Pätr: Nåt måste till, men vad ? Ditt förslag kostar pengar. Är Du säker på att Timrås ekonomi är bättre än Grekiska statens ?
Kommentera

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Pätr: Inte för att vara den som är den; men hur hade herrn tänkt sig att föreningen ska ha råd att genomföra nån sorts rensning i truppen och samtidigt byta tränare? Det är två kostsamma historier du vill åt. Och jag tror på sin höjd att vi får se ett tränarbyta. Då med Kalrsson och Nubben vid rodret och Perra kvar på lönelistan.

Andemeningen är dock rätt. Det handlar om överlevnad och då är alla medel - bara dom håller sig inom dom ekonomiska ramarna som Timrå Ik har - tillåtna.
Kommentera

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Pätr: Vi får se om något händer under novemberuppehållet, men visst är det väl ändå ett gigantiskt misslyckande att måsta börja planera för kvalserien redan i början av november. Omsatt till företagslivet hade en massa människor i ledande befattning fått sparken så det sjungit om det. Men här så avvaktar vi och väntar på mirakel. halleluja.
Kommentera