1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1423904

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Vi fixar det! Jag känner det på mej!

Låt grabbarna supa skallen av sej och börja om från början, låt Nubben och styrelsen göra sitt under uppehållet... Det kan inte bli sämre!

VI FIXAR DET!

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Ja hur organisationen sköts för tillfället verkar vara ett unikum. Normala roller, ansvar och ansvarsfördelning verkar ju inte gälla.

T.ex så borde ju sportchefen kunna sparka tränarna i sin roll om han anser det nödvändigt. Istället får han benen undansparkade av styrelsen som verkar vara i maskopi med tränaren. Jag fattar inget, sedan när ska en styrelse lägga sig i den operativa verksamheten på den den detalj nivån? Att det dessutom är styrelsen som sparkar Linkan verkar ju också vara knas, om det nu stämmer. Det måste ju vara klubbchefen som operativt ansvarig som tar ett sådant beslut, och kommunicerar ut det. I min värld så är styrelsen strategiskt ansvariga i ett företag, pekar ut riktningen som klubben ska gå samt sätter upp mål för klubben och klubbchef samt tillsättande av den sistnämnda. Hur dessa mål skall uppnås och hur organisationen bör byggas är sedan klubbchefens ansvar.

Utifrån ser det ut som vi haft en sportchef med bakbunda händer, en styrelse som kladdat alldeles för mkt i den operativa verksamheten och en klubbchef som inte respekterat Linkan som sportchef och därigenom varken gett honom förtroende eller befogenheter.

Resultatet blir en handikappad och toppstyrd organisation där folk inte kan och får agera efter bästa förmåga. Vilket är en bra grogrund för en dålig arbetsplats.

Nej det är dags att öppna fönstren i styrelserummet och vädra ut den unkna lukten och få in lite frisk luft!
Kommentera