1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581394 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1436409

Sv: Apropå nånting...

Anonymous: Precis som Ambroo skriver så har jag hela tiden vurmat för Pikkarainen, tyckt att han stått för en spelartyp som vi inte sett i TIK tidigare. Tung som fan, fysisk och med ett bra skott som vi framförallt fick se prov på ifjol.

Men det går inte att försöka se hans beteende igår som "känsloyttringar" i det hänseendet att han spelade ett aggressivt spel. Det han gjorde igår var bara idiotiskt och stjälpte ju bevisligen laget också i och med att vi fick 1-1 i skithålet direkt efteråt. Solklar bänkning. Jag gillar hans hysteriskt osympatiska utstrålning, han hade lika gärna kunnat vara yrkesmördare. Men det har ju en baksida.

Jag vet inte hur man resonerat nu under hösten men man ville bli av med honom redan i somras och då tyder nog lite på att man vill ha kvar honom nu. Problemet är väl att skeppa honom och bli av med hela lönekostnaden.

Diskussionen kring Jonte är ju hypotetisk just nu också, vi har inte Challe som tränare. Det jag menade mer var att underlaget för att det skulle bli problem mellan dom två på den tiden var mycket större i och med att Jonte var högst betald i laget och inte presterade därefter. Då blir det problem. Ser man det bara ur den synvinkeln så är det ju inte samma grej nu. Han har långt ifrån samma krav på sig nu och kan skifta i nivå betydligt mer utan att det behöver gnisslas.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Knylan:

“If you're not sure what to do with the puck, just pop it in the net and we'll discuss your options afterwards.”

Han Pikken, borde vara mer aktiv, kanske kan en bäkning ge lite tankar inombords. Framtiden får visa hur han tagt denna åtgärd, kanske blir det mål tillverkning next time.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan:Någonstans så vill jag tro att om man ger Pikken hans rätta roll så kommer han att leverera/göra skäl för lönen. Spela grisigt och snajpa. Han är duktig på att få motståndarna ur balans. 
Kommentera