1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582383 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1452414

Sv: AVGÅ PERRA!

Jockz: Han har en väldigt tjackig aura den där karln men tänk om det fanns en tillstymmelse till samma stake hos folk i våra led, som vågar ta en konfrontation även om det går att skötas på ett mer sympatiskt sätt än vad han visar upp.

Att folk som skriker saker från läktarhåll får kritik från åldringar som hänvisar till att "det inte är Perra som är på isen" som jag fick smaka på under gårdagen t.ex. spelar ingen roll. "Luften är fri" som den där gamla trötta sägningen heter. Skulle man som utomstående gå in här på HS och ta det som skrivs här för att "jävlar vad det protesteras från supporterhåll" så skulle man bli omåttligt besviken över att vara på plats i hallen och se den artighet gentemot misshandeln av vårat klubbmärke som stundtals visas upp.

Att sluta gå på matcher och att uppmana andra att göra det är bland det absolut vidrigaste jag vet. Det finns INGENTING som är mer patetiskt än sådant beteende. Alla bestämmer själva om dom vill gå på matcherna, men kom för fan inte dragandes med något patetiskt ståndtagande och "tysta protester". På vilket sätt behöver den här föreningen "tysta protester" nu? Det övergår mitt förstånd.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!

Knylan: Antar att du menar min mening med "tyst protest".... men jag vet inte.

Jag har fått nog helt enkelt. Jag tänker inte se nåt mer med Perra... men jag har inte uppmanat andra att göra det härinne.

Det är ju fritt vad man vill göra.
Men jag står för det jag skrev.... att det bör protesteras från läktarhåll istället för klappa händerna o skrika: "Vi älskar Timrå!" efter den ena patetiskt usla insatsen efter den andra....

Redigerad kommentar

Låst ämne