1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582234 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1452489

Sv: AVGÅ PERRA!
Dream Team: Eller kan det vara så enkelt att spelarna ser det uppenba som Perra missar? Att det i ren frustration blir så fel? Kan det vara detta som Corso såg och Vampola? Kan det vara detta som dessa framförde utan att få gehör? Tycker spelarna att Perra coachar tvivelaktigt men lyssnar på sin tränare och följer hans råd och ideér?

Så urusel som spelarna varit (med några undantag), så usla är de inte. Det handlar om något annat. Naturligtvis saknar laget några riktiga klasspelare men ändå. Bättre än så här bör det vara. Jag kan inte för min värld tro att det här är allt man kan få ut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!

ÖstrandsNisse:

På matchen igår står bägge tränarna med händerna i byxfickorna ända tills DIF gör 1-4 då hoppar den galne Perra framför sina spelare och börjar att skälla på dom . Vad skulle en bra tränare gjort ?

Jo , tagit timeout vid 1-2 för man såg redan då vart det skulle barka.
Byta målvakt vid 1-3 , det skulle en bra tränare gjort.

Sen tycker jag att det är alldeles för tyst om spelarintågen , har vi supportrar och sponsorer sponsrat pengar till att betala av något som TIK är skyldiga för ?????

Nu jävlar förväntar jag mig lite action från TIK;s leningens sida.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
ÖstrandsNisse:Dom behöver en ledare i  laget och en i båset , ?vem är ledare i laget?det finns ingen! i båset står det ingen vad man har sett, han har tagit timeout...dom litar på det dom har kört tidgare skall ge utslag någon gång (det har gett 34p),det är som att en blind leder en blind,eller som jesus sade till gud när han spikades upp på korset ..förlåt dom , dom förstår inte bättre.
Låst ämne