1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581404 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1452531

Sv: AVGÅ PERRA!

Kanske tiden är inne för merparten här på H.S att sluta med onyanserade påhopp och negativa återkommande teman. Kritik är en sak, om den är befogad och saklig, men ingen har rest en staty till minnet av en kritiker.

TIK kanske har det tabell läget man förtjänar, spelet går i stå och Vi som har ett hjärta för laget känner självklart förstämning inför detta faktum. Men det hjälper inte att plita ner massa oväsentliga negativa längor, det föder bara än mer svartsyn och det är ingen förtjänt av. Visst jag kan förstå att det är svårt att skriva något positivt i nu läget, men då kan man ge fa,, i att klottra ner negativa repriser. 

Don´t be afraid of opposition. Remember, a kite rises against, not with the wind.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!
Abron: När får man vara kritisk? Jag menar, vi har en tränare som stack ut trynet förra säsongen och berättade att Timrå IK vinner SM-guld. Vi vet hur det gick, det var på skethålet (ordagrant) att vi skulle få spela kvalserie redan då. I år så fick minsann vår demontränare de svar han ville ha, valde att köra ett är till, och hur har det då gått? Jo vi ligger cementerad i botten utan några som helst tecken på att det ska vända. Det finns inte ett tecken ens som säger mig hur vi ska överleva en kvalserie. Det finns ett par lag som kommer köra över oss plus att ytterligare ett lag från elitserien ska göra upp om de två es-platserna.

Så, när får man vara kritisk? När får man tycka att tränaren ska sparkas? När? Jag tycker det finns fog för starka röster om Perras avgång. Förlåt om jag gjort dig och andra upprörd.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Abron: Heller hur, varför bli förbannad, forsätter detta kommer vi lira AS nästa säsong, Sundsvall springer ifrån oss, tar över de flesta sponsorer sedan är Timrå ett minne blott.

Det är en utveckling man inte behöver bli överdrivet frustrerad över.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Abron: låt tiden läka alla sår gott slut
Låst ämne