1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1452852

Sv: AVGÅ PERRA!
RTS: Hur karln ta över detta lag är för mig en gåta. Han måste ha taskigt samvete. Inte ens den dummaste skulle göra det. Så antingen är Nubben dum på riktigt eller så har han taskigt samvete.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!

ÖstrandsNisse: tror inte alls det är i samvetet det sitter, Nubben har absolut inget att ha dåligt samvete över, han har burit denna klubb tills han blev en för stor maktfaktor jämtemot TJ, då fick han gå som tack.

Däremot så tror jag han älskar Timrå IK, han brinner verkligen för klubben,, synd att det inte är så många andra inom organisationen som gör det!!.

Sedan två saker, Perra är inte rätt man för Timrå, men inbilla er inte att det finns någon tränare som kan få detta lag att presetera som våra konkurrenter, det kunnandet finns inte i Timrås spelartrupp. Bara en spelare som Högström, man behöver inte kunna speciellt mkt hockey för att se att karln inte hör hemma på en ES plan, han sätter sina kamrater i avaktande situationer byte efter byte, även om hans prestationer kan se fin ut emellanåt för gemene man så gör han sina medspelare så mkt sämre.

Detta lag som supernollan Linkan värvat ihop håller inte ES klass, det ser väl alla.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Är det ingen annan människa, fler än mig, som ser var problemet sitter? Grabbarna på isen har ingen ledare som säger till dem hur de ska spela, hur de ska göra, hur man ska vinna matchen. I ärlighetens namn, vem hade trott på annan utgång ikväll?
Så länge Per-Erik är kvar, så länge kommer detta att fortsätta. Finns absolut inget som förändrar det här laget så länge Johnsson är kvar.

Jag hatar verkligen styrelsen som, med en dåres envishet, påstår att det här laget ska nå slutspel. Idioter är vad ni är. Nubben också. Men så här går det när man inte är noggrann i sina arbetsuppgifter.
Låst ämne