1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1452879

Sv: AVGÅ PERRA!
Klart Perra redan borde ha fått kicken men det absolut största problemet med den här säsongen är att lagbygget är för dåligt. 
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!
Klart som korvspat att det inte går att göra diamanter av gråsten, men då måste man hitta en taktik - spelidé som är gjord efter spelarmaterialet. Det har inte Timrå haft på 1,5 år och kommer inte att få med Perra. Nä Nubben, nu måste Du agera. Detta spiller över på Dig också. Att bara sitta still löser inte ett skvatt i nuläget. Tomas Johansson och Christer Eriksson har jag helt räknat bort, dom har förstört föreningen totalt med sin inkompetens. Det är patetiskt att Tomas Johansson fick sitta kvar optionsåret för att styrelsen tyckte synd om honom. Kommer styrelsen att tycka synd om faansen som inte har ett elitlag efter detta år ? Fattas bara att det kommer bulletiner om att pengarna är slut igen och leverantörer och spelare har stora fordringar på klubben som grädde på moset. Undrar hur styrelsens kalkyl ser ut på minskade intäkter resten av säsongen?  Detta är inte skoj längre. Detta är lyteskomik. Agera Nubben eller börja i spelbutiken på heltid.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
RocknRolf2: Så är det, och störst ansvar har TJ och därefter Linkan!
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

RocknRolf2:

Att spelarna har förtroende för tränarna? my ass...

4000 på läktaren i kväll? 3000 i bästa fall, när skall Timrå IK fatta attt det kostar mer att INTE byta tränare? supportrar och fans skiter i att gå på matcherna, många i protest av den idioti vår styrelse håller på med "vi är timrå och vis sparkar ingen ledare, fast de inte har någon handlingsplan"

eller är det vad perra har på sina små lappar?
Sätt dig på bussen med FBK till karlstad ikväll,,,, möter jag dig på stan så kommer jag tala om PRECIS vad jag tycker om dig och din "coachning"

jävla pajas...

ps...jag har skrivit ett långt brev till nubben om varför jag och företaget inte lägger ner ett öre till på Timrå IK inan man styr upp denna klubb för inbördes beundran.  

Herregud, ett företag som omsätter 100 miljoner sköts faan lika illa som Saab...

Låst ämne