1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1453012

Sv: AVGÅ PERRA!
liston: Ny hall finns inte på världskartan. Det sorgliga är att vi inte bara tappat dessa två år med Perra, jag säger om vi klarar oss kvar i kvalserien så måste vi starta om från början med mycket vilket betyder flera år där vi inte får de spelare som vi vill ha, utan ta det som blir över, återigen. Jag skulle tro att vi tappat 5 - 7 år, tyvärr. Åker vi ur kommer inte jag få se elithockey i Timrå under återstoden av min livstid i alla fall.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AVGÅ PERRA!

Kan det vara så att den höga spelaromsättning laget haft de senaste åren inte bara ska tillskrivas skador utan även grundar sig i att laget haft tränare som få spelare velat spela under.

Under de säg fyra-fem senaste säsongerna har klubben utvecklats negativt både vad gäller det sportsliga och det ekonomiska resultatet.

Utrensningen började när Challe försvann. Han tog förvisso laget till slutspel men demonterade spelet. Perra/Clabbe tog över det sjunkande skeppet och med den på elitnivå oprövade Linkan som sportchef fick man en trupp som blev sämre för varje år. Man har bevisligen haft svårt att sälja filosofin och attrahera kompetenta spelare.

Tidigare under säsongen fick Linkan gå. Nubben hade tagits till nåd och tog över rollen som sportchef. Helt rätt tycker jag. Han har värvar ett par spelare och skickar iväg ledaren av den interna poängligan efter meningsskiljaktligheter med tränaren. Därefter lånas Pikkarainen ut.

Väntar fortfarande på förstebacken som skulle ha kommit i höstas. Målvaktsidan idag inte elitseriemässig ut. Laget har två andremålvakter som redan innan säsongen startade ifrågasattes. Vidare har Timrå elitseriens svagaste centeruppsättning efter det att Bagarn försvunnit.

Ny klubbdirektör annonserades för ett par veckor sedan. Inte en dag för tidigt. Nu väntar undertecknad på fortsatt rensning i styrelsen. Främst posten som ordförande bör ses över akut.

Dags att bygga på framtiden.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Nisse: Det kan du tacka kottlet Linkan för
Låst ämne