1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581135 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1460072

Sv: Apropå nånting...
Timrå Icon: Ja, ok. Det spelaremässiga förfallet kan ha börjat då. Det spelmässiga tidigare än så. Men det är ju fem år sen nu så full förståelse för att man inte minns hur man satt och svor på läktaren redan då och önskade Kenta tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Ja Challe-hockeyn är inget man direkt saknar....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Men herregud vad alla gnäller,vi är och förblir ett lag som kommer och ska spela om plats7-12.detsamma gäller tex,saik om några år...

När det gäller allt snack om löner och längd på kontrakt,så är det knappast någons spelares fel,med det sagt inte att det är rätt..

mycket snack om Hagos,men en sådan som Halonen är värre en bedrövlig,skulle vi räkna pengar in,så vart han skyldig,men ingen, absolut ingen här ,tror väl att han är dålig och fel ute med vilje? eller..

Nä detta ordnar vi jag lovar,men kval blir det och vi är inte bättre,men i ett kval ska vi vara topp två om alla ger allt..(nästan alla)

Det gäller alla på denna sida med,börja med att gå på matcherna och köp en korv eller burgare,att sitta klaga framför skärmen drar inte många strån till stacken!

Mvh/Ante

Kommentera