1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1465040

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
mikenomad: Det där med att Nieminen valde Örebro är väl så enkelt som att det var han själv som hörde av sig till dem och verkligen ville dit. Så har man förklarat och sammanfattat om den värvningen på Viasat och i övrig media åtminstone.
Men visst fasen har det saknats resurser och attraktionskraft alltid, även om TIK är långt ifrån ensam om att ha sökt spets och fått nej tack av de få spelare som funnits och dykt upp.
Exempelvis är jag väldigt förvånad att inte storstadsklubben DIF lyckades ro hem några spelare, så som de letat. Ett lag i stor kris. Precis som vi.

Får vi med oss DIF ner till kvalet, har vi någon chans mot dem då? Nej, vi kommer vara totalt chanslösa mot DIF hemma som borta. Då gäller det alltså att vinna i stort sett alla övriga matcher. Kan vi det? Lycka till. Oavsett lag som vi får med oss kommer jag känna likadant.

Sedan håller jag också med om avsaknaden av information. Gå ut och förklara läget och varför det blivit si och så, så att ALLA får mer kött på bena.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
Skarin: Är det något annat elitserielag som jag faktiskt tror skulle kunna komma före i en kvalserie så är det Djurgården. De har en katastrofal trend. På de senaste 12 matcherna har de snittat 1,25 mål framåt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
Skarin: Ja så var det kanske ang. Nieminen...att han hade en pervers längtan till gnällbältet. Fast var det själva gnällandet han längtade till så borde han nog ringt Nubben ist.

Annars känner jag bara att Smokey snackar allvar nu...VI supportrar borde verkligen göra nåt. Ja nästan vad som helst, huvudsaken det väcker uppmärksamhet. För att visa klubben och andra att vi faktiskt bryr oss. För som flera redan påpekat blir inte mycket gjort härinne på KS. Visst, det känns bra för stunden att vräka ur sig lite men särskilt effektivt är det knappast.

Nä, nån form av missnöjesaktion borde organiseras. Nåt som verkligen märks. Frågan är väl vad och hur. Här och nu vet jag inte mer än att jag gärna är med. Kanske vi ska bubbla varandra kontaktuppgifter, vi härinne som verkligen vill vara med och genomföra något sånt här? Göra något i verkliga livet alltså, något fysiskt och inte bara ord på ett hockeeyforum.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
Skarin: Nieminen hörde säkert av sig till flera klubbar som han visste hade cash...
Kommentera