1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1466127

Sv: Är det inte dags att kräva alla papper på bordet nu?

Lumber Jack: Thomas Johansson ljuger, eller så vet han inte vad en betlaningsanmärkning är. Timrå IK har idag ett 60tal betalningsanmärkningar, i reportage säger dom att 57 ärenden har gått till inkasso eller kronofogden och när det har gått till kronofogden så blir det en BETALNINGSANMÄRKNING. Hur kan han förneka att dom inte har betalningsanmärkningar, många fakturor som hamnar hos inkasso ger också betalningsanmärkningar.

Scandic är ett av de företag som de senaste åren har haft stora problem att få betalt.

170,000 till Servera ja vad skall man säga, märkligt?

Nobina Sverige 70.000kr , ja för er som inte vet så bedriver dom bussverksamhet.

Collectum finns med flera gånger i reportaget och det är spelarnas pensioner det handlar om där, totalt 370.000kr.

 

"Är det säkert att göra affärer med er, absolut. Men ibland kan det dröja att få betlat."

 Men om man redan vet om problemet när man gör upp en affär så begär man längre betaltid på fakturan så man slipper inkasso. Undrar just hur många tusentals kronor som TIK har betalat i straffavgifter och inkassoränta?

Varför går man inte till banken och höjer checkkrediten till en mycket mer förmånlig ränta, nu lär ju ingen vilja låna ut pengar till dom med så många betalningsanmärkningar. Amatörer som sköter ekonomin, och samtidigt så pratar man om egetkapital på flera miljoner... vad är det dom inte förstår, man kan inte ha ett fritt egetkapital och samtidigt släpa så länge med fakturorna så dom går till kronofogden.

 

Nä kongo du mådte nog fråga TJ om han ljuger medvetet, eller om han inte begriper vad en betalningsanmärkning är.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Är det inte dags att kräva alla papper på bordet nu?
RED DEVILS: Ett ärende hos kronofogden behöver inte per automatik innebära en betalningsanmärkning. Man har väl x antal dagar på sig att betala innan man hamnar i belasningsregistret.

Jag jobbade på ett IT företag som sedermera gick i konkurs och där hade vi flera ärenden där vi fick betala lev skulder till kronofogden. Och där fanns en varning om att vi hade en vecka på oss att reglera innan eventuell utmätning och betalningsanmärkning var en verklighet.
Kommentera

Sv: Är det inte dags att kräva alla papper på bordet nu?
RED DEVILS: En betalnings anmärkning får man om man efter upprepade anmaningar från kronofogden inte betalar en skuld . Man har alltså inte per automatik en betalnings anmärkning bara för att ett ärende gått till kronofogden
Kommentera