1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1469659


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Skarin: Det är många som är inblandade i detta !lägg ner gör som Löven börja om . ? i Div. 1 Tyvärr är det nog enda rätta när man nu har så mycket skulder som det  nu är frågan om det är inte 1-2 milj back det är tydligen 20milj back hur kan detta få ske utan att någon gör något åt det ????Det har bara skenat iväg de senaste 2 åren HUR ?? Thomas J och Christer E måste ut i media och förklara sig Hur detta kunnat ske?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Skarin: Är dom förvånad att dom skall amortera på ett kortfristigt lån ? Det är ju ändå T J och C E som undertecknade lånehandlingarna. Dom är på svenska och inte Turkiska. Både T J och C E är väl svenskar och kan svenska. Det dom sysslar med nu är ren och skär utpressning mot Timrå kommun. Varför tog dom över huvudtaget kortfristiga lån . Det hörs på namnet lång väg vad det är - kortfristigt. Varför är inte T J och C E i MODO:s organisation ?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Skarin: ja vad som gör gällande så är den ekonomiska krisen total och frågan är om det spelar någon roll om Tik klarar kvalserien. Det ekonomiska är helt satt ur spel och tik har levt på lånad tid de senaste två säsongerna. TJ avgår alldeles för sent.

Det finns dom som tackade nej till att ta över efter att dom satt sig in i tiks ekonomi.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Skarin:
Man tror inte det är sant att dom fått driva detta så långt utan att någon sagt ifrån. 
Kommentera