1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1479468

Sv: Lilla SM 2012

Hahl Bundy: Egentligen är det ju helt sjukt att domarnivån får se ut så här när så mycket står på spel. Vi är bastarder i domarnas ögon och produkten Elitserien skulle förmodligen bli lite sexigare och mer spännande för många om vi åkte ner och exempelvis Leksand gick upp. Det är också det som jag tror får domarna att ge leksingarna klar fördel i såna här matcher, dom ser till produkten och vill ge en bredare massa valuta för pengarna. Att det är orättvist och en skam för sporten, det är en helt annan femma.

Lag som Timrå IK offras på hockeyaltaret bara för att det ska bli en mer spännande serie, för att folk ska köpa dyra matcher på tv osv. Hur många leksingar hade det varit på plats i sista omgången om båda elitserielagen redan hade sågat av resten?

Vi är klasser bättre än Leksand, dom är faktiskt rent utsagt bedrövligt dåliga ikväll, och utan domarna hade den här matchen varit över i andra perioden. Sen är det väl 50/50 i tredje perioden när det gäller vem som ska skämmas. Vi spelar betydligt sämre och ger bort många puckar men å andra sidan blir man sjukt mycket tröttare om man får sitta i utvisningsbåset hela tiden. Får man dessutom sitta där på felaktiga grunder så blir man även frustrerad och det påverkar ju naturligtvis också spelet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012

Olle:

Sedan kanske man från ledningen kan gå ut och visa att man står upp för laget när domarna suger! Men inte en enda jävla gång har man gjort det!! Så sjukt dåligt

Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
Olle: Du beskriver precis som jag försökte uttrycka mig....men det är slut i ledningen mellan hjärna o fingrar. Klart som fan att de tänker så...roligare att dömma för ett full Hovet/Globen mellan AIK o LIF än halvtomt AIK-TIK.  
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
Olle: Inte var väl domarna katastrofala? sista utvisningen där vid tek var lite tveksam, men som tur fick sig ju Murley en törn direkt efter. Inte att jämföra med matcherna mot HV i slutspelet.. slashingen och highstickingen på Pääjärvi.. de svider..
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012

Olle:

Det här ligger kanske hockeyligan bakom och styr!! Men att hockeydomarna är det fegaste och mest ponduslösa männinskor som finns. Det står jag för!!!

Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
Olle: Kan bara instämma.
Jag är mentalt helt slut nu.
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
Olle: Ungefär lika dåliga som ni var vissa stunder i ES då. Hade vi varit på tårna direkt ikväll istället för att suga hästba**e i två perioder hade resultatet blivit ett annat. Var glad för att vårt PP-spel suger värre än Traci Lords...suck...
Kommentera