1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1490471

Sv: Silly Season 12/13

Kerstin_k: Äschh sluta gnäll på Montén och om det blir han så litar jag på Nubbens omdöme, kan slå väl ut med han som en liten oprövad headcoach, Nubben vet vad han söker och han kan sitt jobb. Sen om det blir Persson kan det säkert oxå bli bra och sen så har vi ju alltid Ante the king!!!

Ang. lediga målvakter i ES så finns ju D.Larsson, A.Andersson och M.Gerber som intressanta namn men personligen hoppas jag mer på nån av Backe, T.Lassila eller L.Tarkki men då under förutsättning att budgeten tillåter att det kostar lite på den posten annars kanske det går att fynda nåt bra i AS.

I AS går det säkert att göra både det ena o det tredje fyndet, se så fint Lule har fyndat där och fått spelare som sedan tagit rejäla steg i deras tröja och blivit landslagsmässiga. Ungefär liknande får väl Timrå bygga nu och med junisar oxå då förstås.

En kille som L.Persson i BIK skulle ju vara ett finfint nyförvärv men frågan är ju om inte han är klar för just Luleå. Skönt ändå att ha Nubben som SC i ett sånt här läge, han vet vad som finns och kan sin scouting. Känns tryggt! Hoppas vi kan upprepa en säsong som vi gjorde sist vi hade spelat i KS - då skulle det vara jävligt kul ;)

Kom igen Brynäs och spöa SAIK i finalen nu!!!

btw blir L.Jonnson ledig?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Som J.H säger att tar man bort Granath och får in Svedberg så får man en kille härifrån men med sämre ledaregenskaper men jag är inte så mycket emot om killen kommer hit, kan bli bra tror jag. Grymt slutspelsskägg har han oxå och vi behöver killar med skägg om vi gör årets skräll och tar oss dit.

Om Murley försvinner och Nubben ska ta hit en ny icke EU spelare så hoppas jag han kan hitta en fin AHL kille typ som Holloway, Goren eller McDonell, såna killar skulle ju vara guld värda att få njuta av i en Timrå tröja. Kämpar alltid och har sina spetskvalitéer. McDonell är mer än Manderville och alla vet ju vad han var för laget Timrå och fansen ;) Frågan är hur dessa killar står sej lönemässigt mot Murley och om det finns utrymme för en ny transatlant i den nya lönebudgeten?

En förlängning av Torpen och eller Jonte idag månne? Hoppas iaf!!!

Kommentera