1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582265 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1490969

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: likvidproblem är bara ett finare ord än att säga att man sitter totalt i skiten, Timrås ekonomiska situation var allvarlig, men den löstes med hjälp utav kommunen osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Michael90: Timrås ekonomiska problem är på intet sätt lösta. Dom är bara skjutna på framtiden, lite längre in under mattan. Pensionsskulder, förskotterade driftsbidrag, förskotterade sponsorintäkter etc etc.

Ta inte av er blöjorna riktigt än, är mitt tips.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Michael90: jo i stort sett iaf. såklart företag som blomstrar och rullar på dom ska ju ha en bra likvid, man ska alltid ha pengar till saker man inte kan förutspå, timrå lever hela tiden på gränsen och även utanför den, skulle det hade slagit till hårdare mot tik skulle vi inte klarat av detta. vi måste få ordning på likvid och sluta skulle på den som nått helt normalt som TJ velat få det till!

appropå malmö
" Imorgon ska tre miljoner i skatter betalas och det finns inga pengar. Då har vi tre möjligheter. Att begära företaget i konkurs, att vi i styrelsen lämnar in begäran om eget utträdande ur styrelsen eller det tredje alternativet som vi valt: Att ansöka om en företagsrekonstruktion. (Sigvant)"
Kommentera