1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582973 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1492103

Sv: Apropå nånting...

Blizzard: Jag är lite sne på dig (även om åsikter ska respekteras). Du skrev igår, tror jag, detta:

"För ett par år sedan ville jag ha tillbaka C söderström men nu kan han gå och avlida!!! Vill ALDRIG se honom i Timrå mer, nu är han dålig och då ska fan inte nubben ge honom ett skit. Söderström ska tina bort i skiten!!!!!!!"

Tycker att Christian mognat enormt sedan han lämnade Timrå IK. Han hade på den tiden klara problem med att ta hockeyn på allvar och hamnade ofta i problem. Det man inte kan ta ifrån den killen är att han besitter stora hockeykunskaper, han kommer från "bygden" och att han är äldre med en annan syn på livet. Han hade varit en av våra lysande stjärnor i år (med samma träning som i Skellefteå), det är jag övertygad om.
Han har också något vi saknat enormt det här året, ett klubbhjärta som man fightas för. Det har visat sig alldeles tydligt att utan det så kommer man inte långt...oavsett hur många stjärnor man har i laget.

Det som talar emot en Chrippe i laget är just att han börjar närma sig zenit, han försöker säkert kräma ur det sista, pengamässigt, ur hans kropp. Jag tror inte att han kan förvänta sig några jättesummor i Timrå, knappast i något annat elitserielag heller. Så mot det faktumet skulle jag inte alls förvånas över om han drar mot alperna.

Vem minns inte denna intervju?

www.folkbladet.nu/229249/2011/01/26/gast-hos-fahlman-christian-soderstrom

Jag tror den killen har ett grymt Timrå-hjärta, är rätt övertygad om att det hjärtat kommer ha stor betydelse nästa säsong. Jag kan ha fel, men magkänslan säger något annat.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: allt han säger om Timrå i den där intervjun är att han inte lider med Timrå som harvar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

ÖstrandsNisse: VILL Crippe hem, ta hem honom. Men vill han inte då ska vi inte truga honom heller... Men jag tror den gubben har lite revansch att erfodra i en timråtröja så jag tycker vi ska ge honom chansen om han får den...

FORZA TIK.........alltid, alltid.........

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: kör oh ah micke lind med Brynässupportrar
som mellanlandat i Sundsvall men ack så enögd de är.
Kommentera