1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581991 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1493888

Sv: Silly Season 12/13

Burkmat: Torp var medioker i grundserien och höjde sig till kvalserien men någon spelare som inte går att ersätta är han inte. Punkt.

Förstår egentligen inte vad det är att vara upprörd över. Timrå kunde inte matcha vad Modo erbjöd. Klubben har ansträngd ekonomi och har precis klarat sig kvar i Eltiserien genom spel i kvalserien. Det ekonomiska läget kommer inte att ändras över en natt och just nu arbetar Nubben med att bygga ett slagkraftigt lag efter de förutsättningar som finns. Det är naturligtvis alldeles för tidigt att spekulare i det sportsliga utfallet nästa år men med den nyss avslutade säsongen i färskt minne har Torp bättre utgångsläge om han vill spela i ett vinnande lag om han väljer Modo istälet för Timrå.

Sedan kan vi hoppas att han har fel och att han skulle ha stannat i Timrå. Men det får de spelare som bildar laget nästa säsong bevisa.

Om upprördheten gäller valet av ärkerivalen Modo så ok, förstår jag om du känner dig förd bakom ljuset. Men jag vill påminna dig och alla andra supporters återigen att inte bli godtrogna och inte stirra sig blinda på deras egna hängivenhet och passion till Timrå.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Johan J: du har väl inte passionen till Timrå. Du pratar som en råbyråkrat i fårakläder.

har du inte fattat än vad jag vill säga? du pratar om pengar hela tiden, jag pratar om ryggrad. Torp som spelare skiter jag i, han är inte värd en plats i Timrå IK. För mej är han bara en hora.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Johan J: Jag vill sätta in ett litet "VILLE" med ett frågetecken inom parentes där du skrivit "KUNDE" i meningen:

" Timrå kunde inte matcha vad Modo erbjöd."

Varför tar alla för givet att ledningen, med näbbar och klor, slogs för att behålla vår statistiksämste back?

Kommentera