1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1496020

Sv: Apropå nånting...
Olle: O fan . Ja jag träffar en hel del eltersom jag har en sån yrkesroll . Och de där antisociala beteendet är de en försvinnande liten del av dom som har . Jaja , detta är ett hockeyforum och ingen lektion i kriminella tankemönster . Men att påstå att kriminella överlag är mindre intellektuellt begåvade än icke kriminella var en rolig åsikt . De som är så bra de är att man inte behöver ha en åsikt om de för de finns renodlad fakta i ämnet .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
superfalle: Brottslighet finns i högst utsträckning i fattigare samhällsskikt. Fattiga samhällsskikt utgör även den del av befolkningen med lägst utbildning. Således bör det ju finnas ett klart samband mellan brottslighet och låg intelligens. Men det är inte anledningen till att jag tycker att brottslingar är idioter.

Dom uppvisar ju per automatik ett antisocialt beteende i det avseendet att dom är avvikande, inte klarar av att leva som normala människor och inte klarar av att följa enkla föreskrifter i samhället.

Varför är det en rolig åsikt? Om dom vore normalbegåvade skulle dom väl inte åka dit till att börja med? Majoriteten av dom som sitter inne är ju inte direkt maffiabossar med kontakter utan snarare vanliga pundare som gjort inbrott för att ha råd att köpa knark, "vanärade" stenåldersmänniskor, kvinnomisshandlare eller allmänt överaggresiva idioter.

Men du menar alltså att det finns lika många högskolepoäng innanför som utanför murarna?
Kommentera