1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581003 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1496698

Sv: Silly Season 12/13

Dream Team: Ha ha jaa säkert. :)

Jag känner själv en viss oro över vår målvaktssituation...numer.

Marknaden minskar o de enda som förknippats med Timrå var ju Larsson o den som är kvar, Bellissimo.

Jag hade ju hoppats på ett rejält starkt kort på målvaktsposten.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
Hahl Bundy: Känslan är densamma här förstås. Under resan till Leksand nu under kvalserien, när jag fick förmånen att sitta bredvid vår nye klubbdirektör, så försökte jag ju på ett inte alltför påfluget sätt luska lite i de värvningsplaner klubben hade. Då ska man ju komma ihåg att vi i början på mars fortfarande hade två lägen framför oss; ett helsvart läge en trappa ner och ett där vi befinner oss idag. D.v.s i ett läge där vi trots säkrat elitseriespel likväl tvingas härda ut ännu en silly season där de namnkunniga spelarna inte precis växer på trän.

Men, enligt "Nollan", efter en allt annat än stabil tvåpoängare hemma mot Karlskoga, så lät det som att målvatsfrågan liksom tränarfrågan var ordentligt prioriterad. Nu vet man ju inte vad det innebär, mycket med tanke på den ekonomi vi har. Men att köra ännu ett år med Jocke Lundström som förstekeeper känns lite för vågat för egen del. Att han skulle hålla den jämnhet han höll under slutdelen av den gångna säsongen samt under kvalserien känns inte så troligt. Tränarlösningen känner jag mig trygg med, än så länge.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Bellissimo. Bravissimo, eller brunissimo? Jag är pessimissimo.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Otäck känsla då en efter en av de som spekuleras att signa för TIK väljer andra klubbar (inkl Torp). Samtidigt som det är tyst som i graven ifrån klubben...
Kommentera