1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1500484

Sv: Silly Season 12/13

mikenomad: Finns inte en chans att Crippe blir den sista forwardsvärvningen. Skulle det verkligen bli så kan vi konstatera att:

- Det här laget aldrig kan vara bara 4 millar billigare än fjolårets.

- Poängsnittet för våra forwardsförvärv (Crippe, Jonte, Rohdin och Sterner) blir mäktiga 11 poäng.

- Det blir den sämsta forwardstrupp som ett elitserielag någonsin mönstrat.

- Allt annat än en intecknad kvalserieplats före lucia är en bragd i likhet med USA:s Lake Placid-guld.

Men som sagt, jag vägrar att tro att det är sant. Någon ur duon Hagos/Molinder måste givetvis bort, och lika givet måste en playmaker in. Liksom en målskytt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
Bragd-Birger: Ett jävla gnäll på Linkan för de tre åren med Hagos. Tre år med Crippe är på förhand precis lika illa av Nubben. Jag har redan idiotförklarat värvningen av Molinder. Är på god väg att göra detsamma här.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Bragd-Birger: Du har så rätt, mannen.

Man vägrar tro att det inte kommer några till, som du säger, men tyvärr blir det väl som DB skriver... såvida inte Nubben sitter med dubbla rävar bakom öronen.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Bragd-Birger: Du har så rätt! Men samtidigt tror jag inte att vi ska jämföra med den trupp vi hade avslutningsvis i ES och KS - då den troligen var mkt dyrare än budget innan säsongen. Den nedskärning på 4 mille som det pratats om är grundad på budgeten som fanns inför 11/12 och alltså inte faktisk truppkostnad vid slutet av ES/KS.
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Bragd-Birger: Är det så utgår jag från att vi får två jävla jättepjäser på backen. MINST Caslava och Sebbe....då måste det finnas kulor till det. Alternativt att man inte kört med öppna kort och inte alls "bara" ska spara 4 mille på truppen utan snarare det dubbla. Det sistnämnda är väl mest troligt. Däremot finns det såklart kontrakt som säkert är mkt dyrare i år, iaf ett. Tror det är en jävla skillnad på Jontes i år jmft med förra...
Kommentera