1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1504185

Sv: Silly Season 12/13
Snoop: kan vi få någon jävla glädje i ett värvninhs krig nångång? Snälla snälla snälla kom till Timrå, fan vad en sån värvning skulle få en att må bra efter alla jävla skitsäsinher på slutet!!!


Velat ha honom varje år men det har alltid känts omöjligt pga hans kontrakt och skit, nu skulle det verkligen kunna gå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Blizzard: Glädjen kommer med Sebbe sedan så är kassan tom, om inte det blir så att en eller två forwards byter klubb. 

Sebbe blir nog klar de närmaste dagarna, han är på waivers och tiden är snart passerad där...

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Blizzard: Snacka om prestige i gunnovärvningen. Vinner vi den så tyder det på att hjärta spelar roll, torskar vi så tyder det på att vi är luspanka. Det vore väl ingen nyhet iofs. Sen borde det ju vara lite av en ond spiral också. Om en bra spelare överväger att spela för ett lag så har förmodligen större chans att knyta åt sig spelaren om det finns andra profiler i laget. Det finns inte en enda profil i Timrå IK idag, det finns det däremot i Modos lag.

"Ja men han får speltid hos oss" säger väl kanske vissa. Visst men för en sån som Gunno så är det ju samma sak att spela i förstalinan i Timrå IK som att spela i 4:e i typ FBK, HV71. Han får spela var han än vänder sig och jag tror att han föredrar att spela med spelare som kan underlätta hans eget jobb på isen, han är kanske lite för gammal för att vara jättesugen att bära et helt lag på sina axlar.

Jag tror vi torskar den här värvningen. Det som talar emot är väl att modo redan värvat Nagy och kanske har fokus på annat håll. En annan sak kan ju vara det där kärringgnället som fick honom att lämna modo i första början, hur mycket det spelar in i dag och hur mycket nubbens inflytande påverkar, det har jag ingen aning om.

I vanlig ordning hoppas jag att jag har fel.

Kommentera