1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1509708

Sv: Silly Season 12/13

söder över: Vad trevligt att du tycker det var knasigt, då jag tagit upp en hel del av de åsikter som vädrats av timråiter i denna gästbok. Fast de kanske bara var lallande fånar allihopa.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
Paddan: iofs så jag en lallande fåne själv då men som det skrevs innan så har vi haft en silly där höjdpunkterna varit torps mini-svek. Tollefsens tecken på att alla hjärnceller inte var riktigt borta och crippes underskrift. Så iom sebbe o gunno's underskrifter så öppdes kranarna här inne... ut kom både fötterna på jorden inlägg och lite mer drömmande sådana.
Jag som väldigt sällan håller till i andra böcker än denna tycker ändå att tonen runt sebbe och gunnos inträde i truppen inte på något sätt varit uppblåst...

Därför tyckte jag ditt inlägg var knasigt...
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Paddan: Det blir alltid knepigt att diskutera om man ser sig som en individ med egen åsikt mot en grupp av människor av samma åsikt. Även en supportergrupp har individuella åsikter. Bemöt den som tyckt något istället för att skriva det "ni tycker" eller ens "några av er tycker". Det hjälper diskussionen.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Paddan: Jag tror, utan att ens vara försiktigt optimistisk, att Niklas Nordgren är den enskilt bästa spelaren vi har haft sedan Daniel Corso.
Han kommer definitivt att märkas på banan när han är inne. Han är kanske ingen renodlad fräslare rent tekniskt, men han kommer förmodligen att vara tungan på vågen i många matcher för oss den här säsongen. Det lilla extra som behövs för att stjäla de poängen vi behöver för att undvika Kvalserien.
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Jag tror stenhårt på Önerud, har inte allt för svårt att se att han exploderar i målprotokollet! han kommer skaffa sig allmän stjärnstatus denna säsong! 

En Jonte - Önerud - Nordgren trio skulle ösa in poäng! 

Kommentera