1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581447 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1514606

Sv: Tallarna tillbaka - så här gör du!

hubbenorlen: Inte på tio år. Senast var 2001/2002.

Jag säger det igen: klubben behöver ett omarbetat klubbmärke med exempelvis tallarna. Det går att göra någon form av sköld istället för den där 70-talsprodukten som tallarna väl egentligen är. Ska vi gå efter historien för just Timrå IK som klubb (dvs bildades 1966) så ska ju tröjorna åtminstone se ut precis som dom gör just nu. Men det kanske skulle kunna gå att göra något nytt som binder samman talloggan med den W/Ö-logga som användes i samband med jubileumsmatchen mot Mora.

Krans runt, tallarna i mitten, Timrå IK under och sedan 1928 någonstans också. Förslagsvis i de färger som används i örnloggan idag. Någon form av beige, röd, blå och vit.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tallarna tillbaka - så här gör du!
Knylan: Nja, vi hade väl örnen på armarna i flera år till. 05/06, var nog sista tror jag.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tallarna tillbaka - så här gör du!
Knylan: Själv är jag en sån där som skiter fullständigt om de är en örn en tall eller en dildo på tröjan . Timrå ik ska de stå och de är klubben jag kommer lägga ner många många tusen per säsong på för att följa laget i mitt hjärta . Oavsett logotype
Kommentera

Sv: Tallarna tillbaka - så här gör du!

Finns det för övrigt ingen här på HS som är en riktig jävel på Illustrator och som jobbat med att ta fram just logotyper? Det vore kul att se om det går att göra något vettigt av exempelvis det jag föreslog.

Det ska finnas en högupplöst bild av W/Ö-loggan som fanns på officiella hemsidan förut men nu hittar jag den inte. Det är alltså den loggan på länken som jag menar.

Kommentera