1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1514623

Sv: Apropå nånting...
Jack Daniels: Det borde väl rimligtvis bli spelare som gjort mycket för klubben. Spelat många matcher, exempelvis.
Men vi får ju problem där, eftersom många av de gamla hjältarna lämnade för andra lag rätt tidigt i karriären. Och ska de hedras trots att de övergav oss, bara för att de råkar vara legendarer?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen: Jag tycker att det blir oerhört märkligt detta, kriterierna blir ju skeva och det beroende på att man inte skött sådant här kontinuerligt genom åren. Hade man hyllat spelare som gjort stora insatser för klubben så hade ju två snubbar så som Styf och Robert Carlsson varit självklara nu.

Istället så blir det någon form av utmätning av antalet landskamper och jämförelser mellan nu och då. Hade inte klubben varit så färska i ES och så ovan vid NHL-exporter så hade knappast Zäta fått sitt nummer pensionerat nu heller. Lander fanns det ju inte ens en diskussion kring, även om Zäta kanske åstadkom mer under de åren han var här. 

Kraven ska helt enkelt vara lägre än att man måste ha dött.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: De jag räknar upp uppfyller det du skriver. Näslund har t ex färre seniormatcher än Starostenko och en. "legend" som Bert-Ola hissades av AIK för ex. antal år sen.
Kommentera