1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581932 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1514937

Sv: Inför seriestart

sargad:Hans sätt att från 0, verkligen 0, bygga upp laget efter en ide som han tror 100% på. Har själv varit aktiv o tror mig veta att så grundligt som han går tillväga har ingen tidigare gjort.

Det kommer att visa sig!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför seriestart
SvenskaFans har tippat ES och också samlat in kommentarer från representanter av alla lags fans. Kolla in de hittills presenterade svaren på frågan nedanför. Bra tändvätska till V-norrland. Lite förvånande är det väl att Modo fått så många kvalserieröster?
 
SvenskaFans -Vilket lag tror du vinner SM-guld, och vilka får spela i kvalserien?
 
Fredrik Klang & Niclas Pettersson, AIK-redaktionen:
FK - Skellefteå ser starka ut men man får aldrig räkna bort Färjestad. I kvalserien tror jag Modo och Timrå hamnar.
NP - Skellefteå vinner. Timrå och Modo hamnar i Kvalserien
 
Johan Fagerström, Växjö-redaktionen:
- Skellefteå tar hem guldet. Kanske liten högoddsare, men jag tror Modo får spela i Kvalserien tillsammans med lågoddsaren Timrå.
 
Joel Nilsson, Rögle-redaktionen:
– Jag tror Skellefteå vinner. De har kvar stommen och fått in spets i form av exempelvis förre röglespelaren Ryan Vesce. I kvalserien hamnar MODO och Timrå. MODO på grund av tunga skador på exempelvis Samuel Påhlsson och en i övrigt halvtunn trupp. Timrå för att de helt enkelt har det sämsta laget sett över en hel säsong.
 
Tim Fhager, Timrå-redaktionen:
- Skellefteå vinner SM-guld. Rögle och Växjö till kvalserien. 
Kommentera

Sv: Inför seriestart
Dunc: Som sagt har själv ingen aktiv hockeybakgrund, men det du beskriver låter i mina öron som den medicin vi behöver med detta spelmaterial. Låter hoppfullt. Brasklapp är förstås målvaktspelet, där måste vi tillhöra åtminstone mittenskiktet gissar jag, annars blir det dvårt att skrälla.
Kommentera